Все повече се твърди, че 49-ото Народно събрание се е

...
Все повече се твърди, че 49-ото Народно събрание се е
Коментари Харесай

ИТН върна веднага папката с мандата на президента

" Все повече се твърди, че 49-ото Народно заседание се е изчерпало политически и не може да сформира управническо болшинство. В тази обстановка аз взех решение да връча третия мандат на вашата парламентарна група - да, най-малобройната, само че Връчвам мандата с две ясни варианти - да го върнете още в този момент или да го задържите за седмица и да го върнете с предложение за кабинет, обърна се към представителите на Има Такъв Народ президентът Румен Радев.

" Ще задържа досието с мандата ", сподели Вълчев и след трагична пауза добави: "....само още няколко секунди ", с което провокира
усмивки и даже лек смях измежду присъстващите.

" Напълно разбираме сложната обстановката, в която ви сложиха с ненужните промени в Конституцията. Радваме се, че 9-месчнатая мъка завършва. Ние непрестанно декларирахме, че би трябвало да се отива на избори ", съобщи Ивайло Вълчев и върна незабавно досието на Радев.

" Един от най-големите пороци на отиващото си ръководство бе фрапантното разминаване сред думи и дейности ", съобщи президентът от своя страна.

Той заяви, че стартира среща с всички евентуални министър-председатели за длъжностен кабинет.

" Започвам среща с всички евентуални министър-председатели. Днес, на следващия ден, а в случай че би трябвало и през идващите дни. Ще направя всичко допустимо този развой по съставяне на длъжностен кабинет да бъде интензивен ", заявява Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР