Все повече хора опитват да подреждат дома си според китайското

...
Все повече хора опитват да подреждат дома си според китайското
Коментари Харесай

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Все повече хора пробват да подреждат дома си съгласно китайското обучение фън шуй, като по този начин се надяват да донесат позитивна сила в жилището си. Тази относително елементарна техника за възстановяване на вибрациите преди постоянно е подценявана. Именно посредством нея обаче се реализира по този начин нужния баланс в всекидневието ни.

За да насърчите хармонично възприятие в личния си дом, пробвайте тези четири елементарни метода да включите фън шуй.

Премахнете всички скупчвания.

Струпването на предмети на едно място може да попречва потока от сила във вашия дом. Ако сте изтощени, нещастни, нестимулирани или изпитвате клаустрофобия, това се дължи точно на прекомерно многото движимости на едно място. Използвайте организационни решения, с цел да ви оказват помощ да намалите скупчването, изключително към пасажи като порти и коридори. Премахнете всевъзможни трудности пред вашето придвижване, до момента в който ходите в дома си. Отървете се от всички ненужни или нежелани предмети. Така безусловно ще изхвърлите отрицателната сила. Освен това ще освободите скъпо пространство, което може да ползвате за нещо по-полезно.

Затворете вратите на банята.

Много хора са загрижени за тоалетните си, когато става въпрос за фън шуй. Основната концепция е, че водата непрестанно тече във вашия дом. Не желаеме благосъстоянието да се измие, защото водата е знак на благосъстоянието. Въпреки че водата се връща, откакто е пречистена, най-добре е да държите капака на тоалетната седалка затворен когато и да е. Затворете и вратата на банята, с цел да сведете до най-малко резултата. Да, може да ви се коства излишно, само че фън шуй въздейства значително точно на подсъзнанието.

Сложете повече огледала в дома си.

Огледалата са значими във фън шуй. Причината е, че те отразяват силата и светлина към дома, затова колкото повече – толкоз по добре. Огледалата могат да се употребяват за увеличение на усещането ви за размера на дребните стаи и за осветление на мрачни места. Тъй като камините разрешават на силата да изтича незабавно от къщата, позиционирайте огледало върху нея, с цел да отразява силата назад в дома ви.

Включете верните детайли.

Използването на петте детайла (огън, земя, метал, дърво и вода) предизвиква салдото. Цветята, растенията и дърветата, както и мебелите от дърво, са отлични способи да включите дърво в дома си и да вдъхновите творчеството. За да включите детайла огън, пробвайте да употребявате свещи или тонове на алено и оранжево. Украсете дома си в земните тонове, с цел да създадете чувство за заземяване, баланс и непоклатимост. Водните характерности като аквариуми и фонтани могат да генерират мъдрост и просветление. Метални мебели и кръгли огледала, въпреки това, са отлични решения за поощряване на яснотата и логиката. Когато планирате и проектирате вашия дом съгласно правилата на фън шуй, би трябвало да се вземат поради всичките пет аспекта.

Фън шуй обичайно символизира сила и взаимоотношение със света, като ви кара да се чувствате приповдигнато и положително. Не е нужно да вършиме големи разбърквания в дома си и то незабавно, може да започнете с главните неща. Когато един път се научите да обзавеждате дома си съгласно фън шуй, последователно това ще ви се трансформира в табиет. Така, в даден миг даже няма да полагате старания да спазвате избрани правила, защото ще ви идва от вътрешната страна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР