Все по-трудно може да срещнете човек, който да не е

...
Все по-трудно може да срещнете човек, който да не е
Коментари Харесай

10 интересни факта за актьорите от „Игра на тронове“

Все по-трудно може да срещнете човек, който да не е почитател на сериала „ Игра на тронове “. Свикнали сме да  виждаме в сюжета на сагата доста обрати и изненади в живота на обичаните ни герои. Но и самите артисти, играещи функциите в известното фентъзи, имат с какво да привлекат вниманието на публиката. Тези 10 обстоятелството може да ви удивят, единствено не питайте от кое място разполагаме с тази информация. Нашите птичета са на всички места!

Джейсън Момоа (Кхал Дрого) се е снимал в „ Спасители на плажа “

 Джейсън-Момоа-Кхал-Дрого

Кхал Дрого и неговите дотраки могат да се боят от водата, само че не и самият Джейсън Момоа. Преди „ Игра на тронове “ артистът изиграл роля в „ Спасители на плажа “, а скоро ще се превъплъти и в Аквамен във филм на режисьора Зак Снайдер.

Лена Хийди (Церсей)  Джеръм Флин (Брон) се ненавиждат един различен

 Церсей-Ланистър

На фотосите Лена Хийди в никакъв случай не приказва с Джеръм Флин. Някога тези артисти са излизали дружно, само че раздялата им, по всичко проличава, не е била изключително приятна.

Алфи Алън (Теон Грейджой) е брат на известната английска певица Лили Алън

 Теон-Грейджой

Няма да забравим, няма да извиним по какъв начин садистът Рамзи Билтън издевателстваше над Теон Грейджой. Ролята на Теон В „ Игра на тронове “ направил Алфи Алън много прочут и в този момент той може да се мери по известност със сестра си – певицата и композитор Лили Алън.

Сибел Какили (Шае) се е снимала във филми за възрастни

 Сибел-Какили-(Шае)-от-Игра-на-тронове

Германката Сибел Кекили, изпълнила ролята на прислужницата Шае, в „ предишния “ си живот се е снимала в порно филми под псевдонима Дилара.

Краля на нощта е умъртвил родителите на Батман

 Краля-на-нощта-от-Игра-на-тронове

Актьорът Ричард Брейк е изиграл освен ролята на Краля на нощта в „ Игра на тронове “, само че и Джо Чил във кино лентата на Кристофър Нолан „ Батман: Началото “, който и умъртвил родителите на Брус Уейн, проправяйки пътя му на преобразяване в Батман.

Питър Дънклидж (Тирион Ланистър) има прелестен глас

 Питър-Динклидж

Питър Дънклидж има в действителност прелестен глас. Продуцентите на известния сериал от 90-те „ Зайнфелд “ наели артиста да взе участие в един от епизодите със характерна задача – да озчувава човек, който звъни по телефона и буди клиента. И Питър се справил чудесно със задачата.

Кристиан Найрън (Ходор) е диджей

 Ходор-от-Игра-на-тронове

В сериала Кристофър Нойрън може и да играе слабоумния коняр Ходор, само че в действителния живот той се изявява като диджей.

Гуендолин Кристи (Бриана Тарт) не знае точната си дата на раждане

 Бриана-Тарт

Оказва се, че майката на Кристи не е запомнила точната дата на раждане на нейната щерка, а празнуването по случай появяването на някого бял свят по този начин и не било признато в нейното семейство.

Питър Вон (Майстер Емон) в действителност е кьорав

 Майстер-Емон

Питър Вон е роден през 1923 година, играл е на доста подиуми, получил е популярност за функциите си на полицейски инспектори или руски сътрудници. Дори на 93 години, бивайки отчасти кьорав, той към момента получава нови функции!

Голият в пещерата не е бил Кит Харингтън

 Джон-Сноу

Помните ли епизода, в който Джон Сноу и Игрит се усамотиха в пещерата? А оголеното дупе на Сноу? Само че по време на фотосите на тази сцена Кит Харингтън си бил контузил глезена и изискал да бъде открит дубльор.

Сред снимачния екип бил открит човек, който наподобява на Харингтън, само че трябвало да си подстриже своите дълги коси до прическата на героя и да се разголи. Но по тази причина пък каква сцена се е получила!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР