Все по-голямо е напрежението между участниците с напредване на времето.

...
Все по-голямо е напрежението между участниците с напредване на времето.
Коментари Харесай

Най-интересните заглавия в изборния ден до 14:00 часа

Все по-голямо е напрежението сред участниците с придвижване на времето. Състезателите са на следващата обиколка в ралито, което се организира в цяла България, написа Блиц.

Продължава да бъде забавна конкуренцията в Благоевград. Към момента отпред хвърчи Мерцедесът на Бойко Борисов. Той резервира преднината си с 36,1%. Кията с непартиен лидер към момента пази второто място, само че преднината ѝ продължава да понижава и към този момент е спаднала до 22,2%. Трети към момента е кадилакът на Каракачанов, като той даже е набрал лека преднина до 7,6%.

В Бургас Мерцедесът на Борисов дърпа изрично с 64,5% пред Шкодата на Нинова, която е с 11,5%.

Мерцедесът на Борисов дърпа и във Велико Търново. Той резервира безапелационна преднина с 58,2%, която му подсигурява победа на първи тур. На второ място е Шкодата на Нинова, която също се е откъснала много от другите участници в конкуренцията, само че нейната преднина леко понижава до 26,6%.

Изненадващите резултати на два от новите филми се утвърждават и след новото премерване на интереса към тях. В два от огромните български градове може да има втори кръг на конкуренцията, на който да се появят непредвидени играчи, написа пък Дир.бг.

Към 12.30 ч. в Пловдив филмът " Здравец " притегля още по-голям интерес - 37.1%. Вместо упованията за " Македонец " (с 14.8%), на път да продължи във втория кръг на конкуренцията за кинорейтинги е " Дясно на ръб " с 18.7%. На четвърта позиция към този момент е ленатата " Червени ескадрони " с 6%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР