Все по-често добрият пример идва от представители на онова поколение.Сънародници

...
Все по-често добрият пример идва от представители на онова поколение.Сънародници
Коментари Харесай

Урокът на баба и дядо от онова поколение развълнува Мрежата СНИМКА

Все по-често положителният образец идва от представители на " това потомство ".

Сънародници в пенсионна възраст, които макар напредналите години никак не се плашат от труда, а запретват ръкави и преобразяват средата към тях.

Подобна е и идната преживелица от Пазарджик, където мъж и жена са видяни сутринта не да си почиват, а да се трудят, с цел да зарадват и себе си, и всичките си съграждани.

Те се грижили за градинка, ситуирана край жилищен блок в града. Под грижовния им взор първите цветя към този момент са цъфнали, радвайки минувачита, като грижите за растенията не престават.

Гледката направила мощно усещане на техен съграждани, който ги забелязал, до момента в който отивал с колата си на работа. Той опрезеля труда им като един същински " урок ".

" Техният възторг и посветеност към всяко цвете ме впечатлиха. В свят, където суетата постоянно ни отвлича, тяхната обич към природата беше в действителност вдъхновяваща. И взех решение да ги споделя с вас, тъй като този миг ни припомня, че и в най-заетите моменти на живота ние можем да намерим време да се грижим за околната среда и да се възхищаваме на нейната хубост ", споделя Стефан Чавдаров в групата на самодейността " Гората.бг ".

Историята веселя хората, които се радват на кътчето хубост измежду блоковете. Като означават трудолюбието на достолепните генерации.

" 5 квадратни метра природа в бетонната джунгла. Респект на светлите души! ", отбелязва Линда Л.

" Браво на такива хора, които имат съзнанието и обичта към природата! Адмирации! ", разяснява Диана К.

" Не забравяйте, че тези хора са това потомство, където ги интересуваше и околната среда ", написа Димца Д.

Вижте и цялата обява, споделена от Стефан Чавдаров:

" Привет, през днешния ден по път за работа забелязах нещо вълнуващо - един урок от баба и дядо. В ранните сутринни часове, когато множеството хора още са в леглото или се приготвят за работа, те работеха в междублоковото пространство в 8:30 сутринта. Техният възторг и посветеност към всяко цвете ме впечатлиха. В свят, където суетата постоянно ни отвлича, тяхната обич към природата беше в действителност вдъхновяваща. И взех решение да ги споделя с вас, тъй като този миг ни припомня, че и в най-заетите моменти на живота ние можем да намерим време да се грижим за околната среда и да се възхищаваме на нейната хубост.
Поздрави и прекрасен ден! "

Припомняме, че в град Пазарджик сходни гледки надалеч не са казус. Само преди няколко дни ви разказахме за труда на Лазарина, която с двете си ръце преобрази зелена повърхност край блок.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР