Все по-актуални за съвременните градове стават и фитнес уредите за

...
Все по-актуални за съвременните градове стават и фитнес уредите за
Коментари Харесай

Проекти съчетават безконфликтно съжителство на високо и ниско строителство

Все по-актуални за актуалните градове стават и фитнес уредите за извършения навън или в офиса. В рамките на ревюто за иновационни цифрови технологии в границите на Световния градски конгрес, който се организира в столицата Абу Даби, са демонстрирани уреди за тренировки в изискванията на 3D виртуална действителност. Така спортуващият се придвижва на горска пътека, а каращият колело - на велоалея измежду природата. По този метод се подтиква дейното спортуване, изключително в градски региони, в които няма условия за спорт навън. Това оповестяват от пресцентъра на министерството на районното развиване и благоустройството в информация за присъединяване на заместник-министър Деница Николова в това ревю.

Сред множеството щандове има и подобен със профилирана техника за пренасяне на огромни дървета. Технологията разрешава остарели и огромни растения да се реалокират при реализация на ремонтни и строителни действия. По този метод няма да се стига до спорове с обществото, когато се постанова отрязване на дърво или неговото окастряне, а и ще се пази остарялата зелена система на градовете.

По време на ревюто са презентирани и огромни планове, свързани с развиването на съвременна градска среда посредством създаване на нови квартали в Москва, Мароко, Обединените арабски емирства и други места. Проектите съчетават "безконфликтно общуване " на високо и ниско строителство, повече зелени площи и регистриране на естествените дадености към средата посредством отваряне на кварталите към съществуващи водни обекти, естествени формирания и други.

Заместник-министър Деница Николова е сложила алегорично България и столицата София на международната карта, ситуирана на ревюто.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР