Все още няма конкретни резултати т.е. разкриване на извършител и

...
Все още няма конкретни резултати т.е. разкриване на извършител и
Коментари Харесай

Новият МВР министър за неразкрити от месеци знакови убийства: Работим

Все още няма съответни резултати т.е. откриване на причинител и изправянето му пред съда, по две от знаковите убийства, които се случиха в България в края на предходната и началото на тази година - това на данъчния контрольор Иво Стаменов и на притежателя на " Айрян Балкан " Петър Христов, за който излезе доста информация какво въздействие е имал във Велико Търново и какъв брой доближен е бил до ГЕРБ, изключително по избори. Това стана ясно от самопризнание на новия вътрешен министър Младен Маринов.
Попитан за показните убийства, Маринов разяснява, че във връзка с убийството на данъчния чиновник Иво Стаменов са били подхванати избрани дейности от страна на ГДБОП. Що се касае до убийството на предприемача Петър Христов - " сътрудниците работят ", сподели Младенов и даде образец с разкрити показни убийства като това с " таксиметровия водач " - без да посочи име и детайлности. " Наистина сътрудниците не стопират да работят. От началото на годината имаме 65 осъществени убийства като 64 са разкрити ", разясни още новият вътрешен министър.
С съответен човек не съм приказвал, сондирал съм отзиви . Това съобщи в ефира на Нова телевизия Маринов на въпрос дали е подготвен с предлагането за основен секретар на силовото ведомство.
При предлагането (за основен секретар - бел. ред.) ще бъдат спазени всички условия на закона. Младен Маринов посочи още, че няма период да уточни име за основен секретар .
До подписването на указа, не съм чул сходни упреци. Аз бих подходил с резултатите, които сме постигнали, а те не са дребни. Имаме по-малко закононарушения във връзка с битовата престъпност, във връзка с пътната сигурност, имаме спад на убитите, отговори Маринов на рецензиите към ведомството от страна на президента Румен Радев.
По отношение на връзката аз съм търсил постоянно разговора. Енергията, която даваме за противопоставяне на институциите, би трябвало да я отдаваме, с цел да свършим работа и да дадем сигурност на хората, сподели Маринов.
По случая със арестуваните публицисти Димитър Стоянов и румънският му сътрудник Атила Биро Маринов уточни, че е получен сигнал и се е работило неотложно. Всичките наши дейности са в резултат на подадена от тях информация. Ексглавният секретар сподели, че са снети сведения от публицистите по този начин, както се снемат сведения от всеки български жител, който се намира на място на престъпление.
Относно обезпечаването на чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи с бронежилетки, Маринов разяснява, че са подхванати дейности и са закупени избран брой бронежилетки, като по думите му има вероятност всички чиновници да бъдат оборудвани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР