Все още имаше достатъчно деца на трибуните, така че когато

...
Все още имаше достатъчно деца на трибуните, така че когато
Коментари Харесай

Стадион „Янки“ отново се почувства като столица на бейзбола по време на откриването на домакините

Все още имаше задоволително деца на трибуните, тъй че когато топката излетя от бухалката на Алекс Вердуго и в сивото небе в късния следобяд, имаше звуково, очакващо вик, който го придружаваше по пътя му към външната стена.

По-късно те ще слушат родителите си и ще научат главните правила за летящи топки в бейзболни мачове: погледнете външния състезател. Той ще ви каже до каква степен е ударено. Така че, в случай че погледнете на открито към дясното поле, ще видите Джордж Спрингър да се връща обратно към предупредителната писта. Видяхте по какъв начин топката умира може би на 15 фута пред оградата. Видяхте по какъв начин топката се настани в ръкавицата на Спрингър.

И по този начин, янките нямаше да се придържат към сюжета на спортния филм, нямаше да завършат мача и да изпратят остатъците от публиката от 47 812 от деня на откриването в пенлива полуда. Щяха да изгубят с 3-0 от Сините Джейс, губейки ужасно начало на Маркъс Строман. Досега обобщението за мачовете от осмия сезон на Yankees наподобява по този начин:

Те означават гол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР