Все още има голям риск от животозастрашаваща инфекция при пациента,

...
Все още има голям риск от животозастрашаваща инфекция при пациента,
Коментари Харесай

Насиленият, по брутален начин мъж от Ямбол, остава с опасност за живота

Все още има огромен риск от животозастрашаваща зараза при пациента, опериран по неотложност в Ямболската болница след брутална подигравка с него в локален цех, научи " 24 часа ".

Пред наш кореспондент хирургът доцент Добромир Сотиров, оперирал 31-годишния служащ, сподели, че пациентът ще остане в отделението по реанимация за наблюдаване, защото в резултат на случая има риск от развиване на зараза. Към момента положението му е нормализирано.

" Пациентът постъпи в болничното заведение сутринта на 20 юни с разкъсвания в региона на ректума, породени от компресор със сбит въздух, и с перитонит. В рамките на 2-3 часа от постъпването си беше опериран. Направихме каквото би трябвало, само че дали ще се възвърне изцяло или ще има трайни увреждания е рано да се каже. Зависи по какъв начин ще се оправи организмът му, само че става дума за пневматична баротравма. От значение е какво количество газ е вкарано, дебита, за какъв брой време ", разяснява доцент Сотиров.

От районната прокуратура в Ямбол обясниха, че към момента чакат  материалите по делото, които били в полицията. Едва откакто се срещнем с тях ще мога да ви отговоря на въпросите, сподели районният прокурор на Ямбол Мина Грънчарова.  Медията попита дали причинителят е арестуван, повдигнато ли му е обвиняване и ще желае ли държавното обвиняване най-тежката мярка за неотклонение.

Прокуратурата в Ямбол даде обещание публично изказване по-късно през днешния ден.

31-годишният служащ пострада по време на нощна промяна в частен цех в града. По първични данни сред него и различен работник  - и двамата от ромски генезис, избухнал скандал. Пострадалият е бил нападнат с револвер от  компресор със сбит въздух, който му бил натикан в ануса.

" Това е жестока подигравка, да го надуят като агне, чак му е разкъсан спортният екип. Вулгарно и брутално е ", разяснява братът на потърпевшия пред една от националните малките екрани по-рано през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР