Времето за зареждане е сериозно препятствие за разпространението на електромобилите.

...
Времето за зареждане е сериозно препятствие за разпространението на електромобилите.
Коментари Харесай

Швейцарски електромобил само за 5 минути ще се зарежда до 80%

Времето за зареждане е съществено затруднение за разпространяването на електрическите автомобили. Швейцарската  Piëch  увери всички, че фрапантно е понижила времето на зареждане на акумулаторните акумулатори с помощта на нова технология за пакетирането на акумулаторния блок и нова технология за неговото изстудяване.



Новата акумулаторна технология ще бъде употребена в спортния електромобил  Mark Zero . Специалистите на компанията споделиха, че всички детайли на акумулаторния блок са ситуирани по подобен метод, че няма риск от прегряване. В резултат от това, акумулаторните акумулатори на прототипа се зареждат до 80% за 4 минути и 40 секунди. Наскоро SEAT показа собствен концептуален електрически автомобил, който до същите 80% се зарежда за 45 минути.



Това не е единственото, с което производителят има намерение да притегли клиентите. С едно зареждане на батериите се обезпечава пробег от 500 км. Задвижването се обезпечава от три електродвигателя с мощ по 150 KW. Единият е подложен на предната ос, а останалите два – на задната. С тяхна помощ ускоряването до 100 км/ч става за 3,2 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч.

Но към този момент електрическият автомобил на Piëch не може да бъде разгласен като следващия съперник на Model S, тъй като няма серийно произвеждане и няма поддръжка. Липсва и съответната инфраструктура. Piëch употребява специфичните зарядни станции на китайската Qingdao TGOOD, само че какъв брой от тези зарядни станции ще бъдат издигнати, към този момент няма информация./ kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР