Времето за политическо говорене изтече, време е за незабавни действия

...
Времето за политическо говорене изтече, време е за незабавни действия
Коментари Харесай

Гешев призова Радев да инициира дебат за правна реформа

Времето за политическо говорене изтече, време е за незабавни дейности тук и в този момент . За това настоя основният прокурор Иван Гешев в изказване по настоящи тематики .

Тази заран от прокуратурата оповестиха, че до всеки един депутат. На брифинга Гешев също заяви това и изрази своята подготвеност да се отзове за среща с партиите от 48-то Народно събрание.

Прокуратурата ще ангажира целият си експертен капацитет, в това число с експертни оферти за законодателството за ефикасна и действителна правна промяна. Надяваме се, че най-сетне гласът на магистратите, академичната общественост ще бъде чут в професионален , а не политически спор, посочи обвинител номер едно.

Такъв спор би могъл да организира и на нацията , настоя Гешев.

Той е угрижен за родината си и за всички хора, които живеят в нея, тъй като " сме изправени в неуспех в битката против престъпността , която визира всекидневието на всички ни и слага под въпрос сигурността на хората ".
 Гешев вини и Министерство на вътрешните работи, съда и законите за положението на правораздаването Обновена
Гешев вини и Министерство на вътрешните работи, съда и законите за положението на правораздаването

Отрича да има война сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата

По думите му чувството е, че част от държавните институции са абдикирали от задължението си. Всеки един от нас вижда увеличаващата се престъпност, войната по пътищата, телефонните измами, битовата престъпност, засягаща живота и здравето на хората, вълната от опиати, увеличаващият се миграционен напън, изброи огромните проблеми в крими ситуацията в страната Гешев, като не пропусна и предизвестието, че покрай страната ни се води война, а и сме изправени пред тежка стопански и обществена рецесия.

" Ние, които работим за страната, сме задължени да подсигуряваме сигурността на хората ", безапелационен бе основният прокурор. Спешно би трябвало да възстановим естественото взаимоотношение сред институциите. Нуждаем се от незабавни законодателни промени и ограничения за преодоляване на престъпността, настоя Гешев.

Той добави, че хората не заслужават да страдат от растежа на престъпността, конюнктурни и. Само и само взаимоотношението сред всяка една от управляващите, разговорът и загърбването на персоналния интерес може да докара до постигането на задачата - цел, която обществото чака, а всички ние изискуем, акцентира Гешев.
 Крум Зарков в последно време вижда и наказателно-правен популизъм
Крум Зарков в последно време вижда и наказателно-правен популизъм

Всички законопроекти по Плана за възобновяване са подготвени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР