Времето се затопли и на всички вече ни се иска

...
Времето се затопли и на всички вече ни се иска
Коментари Харесай

Респираторни инфекции в топло време. Решения за навременна превенция и лечение

Времето се затопли и на всички към този момент ни се желае да излезем от " сезона на вирусните инфекции ". Лекарите обаче не са чак толкоз оптимистично настроени. Действително, огромна част от честотата на множеството респираторни вируси ще намалее, само че двете пандемични години до есента на миналата година свършиха няколко неща: вируса на Ковид измести останалите вируси, ние изгубихме имунитета си към тях и смяната на метода ни на живот, ограничителен преместването на болести, помогнаха на видоизменянето на всички останали вируси. " Девствени " не е най-точната дума за това, в което сме се трансформирали във връзка с респираторните патогени, само че това, което следва на организма ни да направи, е да тренира още веднъж .
Видове имунна защита
Освен в случаите на тежък имунен недостиг, човек се ражда с имунна отбрана, пригодена да посрещне провокациите на заобикалящата го среда. А провокациите са на всички места към нас. Това, което ни разболява, е " незнанието " на имунните ни кафези по отношение на характерни структури на патогени, които предизвикват в телата ни инфекциозен развой и ни разболяват. За разлика от вродения имунитет, добитият съществува в положение на непрекъснат тренинг. Всяка среща с противник дава характерна информация, която се запаметява и образова профилираните " отряди " на имунитета да разпознават и обезвреждат вредителя при последваща инвазия. За жал, по отношение на сезонните тази памет е най-често краткосрочна - до 2 години. По тази причина родителите по право рядко боледуват с децата си.

Освен дребните деца, в риск са хората с потисната имунна система (с автоимунни и онкологични болести, с ХИВ и СПИН), както и с добит имунен недостиг. За всички останали по какъв начин ще се оправят при срещата с вирус зависи от положението на имунната система сега на срещата и от това, по кое време за последно са срещали този вирус.
Кога се разболяваме от вирусни инфекции?
Състоянието на пълноценна подготвеност на имунната ни система и от това по какъв начин ще прекараме вирусна зараза зависят и от нас. Пълноценния сън, здравословното хранене (повече протеини от въглехидрати), персоналната хигиена, количеството банкет на течности, напрежението, постоянното проветряване, избягването на контакти със симптоматични заболели, физическата интензивност, приема на витамини и минерали, са единствено част от средствата, с които можем да поддържаме оптимално равнище на имунна отбрана. Имунната ни система не релаксира, нито се изтощава, само че може да работи оптимално или непълноценно, в случай че я подкрепяме или надлежно - й пречим. Когато имунната ни система не реагира задоволително бързо и не работи в цялостния си потенциал, нормално боледуваме по-тежко и рискът от насърчаване на затруднения се усилва.
Ако не можем да се оправим сами?
Много от изброените фактори се контролират мъчно. Не всеки може да избегне напрежението, да откри време за спорт, да си набави качествени хранителни артикули или да управлява часовете сън.

Можем ли да компенсираме тези дефицити? Категорично да!

Съществуват естествени средства, които имат меко, само че навременно деяние и се разпознават от имунната ни система като " свои ", повишавайки напълно естествено потенциала й на работа. Такъв естествен артикул е . Освен с деяние върху цялостния имунитет и характерните кафези, които откриват и унищожават болестотворните, дейните съставки на имат антиоксидантен резултат, спомагат за клетъчния метаболизъм като по този начин способстват за повишение на устойчивостта против вируси и бактерии. Комплексът от натуралните съставки включва екстракти от андрографис, гъба шийтаке, чага и ехинацея, които имат отношение към имунитета, дружно с витаминен комплекс с цинк и селен, а L-Лизин хидрохлорида, който не можем сами да набавим, усъвършенства общото богатство на организма. Но не е единствено това...

Какъв е евентуалния риск от затруднения?
Не дребна част от хората изкарват вирусните инфекции на крайник. Други съблюдават постелен режим ден-два, след което се връщат към естествения темп на живот симптоматични, само че без сериозен дискомфорт. Не дребна част от всички боледуващи обаче са застрашени от затруднения. Когато боледуването протрахира (се удължи), множеството лекари и пациенти прибягват до използването на тежки лекарства, в това число антибиотици. Антибиотикът е неефикасен при вирусни инфекции и потиска действието на естествената имунна отбрана. А тя е главния боец в битката с патогените.

Едно от най-честите затруднения от респираторни вируси е възпалението на долните дихателни пътища - структурите на белите дробове. Кашлицата е рефлекторен механизъм за ликвидиране на дихателните органи и доста постоянно тъкмо тя става причина за смяна в лечебния проект. В продукта с изключение на ехинацеята, участва и билков дестилат от бъзак, който има изявени отхрачващи свойства и също благоприятства функционалността на дихателната система, а дългият пипер понижава степента на инфекциозен развой в тялото.

Характеристиката на му разрешава безвредно и дейно да се грижи за положението на имунната система с изключение на като лечебно средство по време и след зараза, само че и превантивно, с цел да отбрани организма от тежко протичане и затруднения.

Да навлезем по-надълбоко. Инфекции в структурите на белия дроб.

Вирусните затруднения, които касаят инфектиране на долните дихателни пътища са с най-голям % измежду дребните деца, пушачите и възрастните хора. Неадекватно лекуваните възпаления също водят до такива затруднения. Затова гамата естествени артикули , ориентирани към възобновяване функционалността и очистването на дихателните пътища на основателите на е огромна.

Функционално решение при децата
Децата не се раждат с добър надзор върху отхрачването и затова доста постоянно вършат затруднения. В серията има три продукта, които съдържат няколко наложителни критерия: да спомагат имунните функционалности, да спомагат за естествената работа на клетките и да поддържат устойчивостта на организма към другите фактори на околната среда. В частност те са ориентирани към разнообразни патологични промени:

има резултат освен върху имунната система - нейната реактивност и процесите на кръвотворене, само че спомага на пречистващите функционалности на лигавиците на цялата дихателна система - нос, гърло, трахея и бронхи.

прибавя към качествата на съставки, които възвръщат пресипналия глас и благоприятстват слуха и обонянието.

работи ориентирано върху самоочистващата функционалност на дихателните пътища като подкрепя разреждането и елиминирането на секретите, само че и нещо доста значимо: кашличното раздразнение задейства механизми, които се следят при алергии и се показват с пристъпно кашляне и набъбване на лигавиците. съдържа дейни съставки, които поддържат естествените антиалергични механизми и по този метод понижават дразненето - резултат, който наред с оздравителния развой, основава и психичен комфорт на цялото семейство.

Продукти за възрастни
Аналогът на за възрастни се намира в състава на . Кашлицата при възрастните обаче може да остане дълго след очистването от вируса. Много постоянно причина за това е нечистия въздух, твърдите прахови частици, тютюнопушенето, нечистата работна среда.

Без аналог на българския пазар, е основала неповторим артикул, който отстрани нездравословното въздействие на упоменатите фактори. е прелестен артикул за приложимост освен по време и след вирусни инфекции. Той е чудесно помощно средство за ликвидиране на долните дихателни пътища в изискванията на нечиста среда и при хора с хронична, пушаческа кашлица или такива, изложени на пасивно пушене.

Богатството на българската естествена аптека
Продуктите, упоменати до тук, нямат странични резултати, могат да се ползват както при клинично здрави хора, по този начин и при симптоматични. Технологичното произвеждане е съобразено с най-високите стандарти в обработването и съхранението на биологични дейни съставки. За мен, като създател, е същинско наслаждение да диря лечебни решения с чист генезис, извличани от ресурса на българската неповторима естествена аптека и подкрепени от потвърдени международни съставки. И не става толкоз въпрос за родолюбие, що се касае за синергия - наши артикули, наше произвеждане, наша сила за нашето здраве.

 Материалът се разгласява със съдействието на Мирта Медикус -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР