Времето се обръща тази неделя и ще ни изненада с

...
Времето се обръща тази неделя и ще ни изненада с
Коментари Харесай

Обрат във времето. Изненади от сутринта

Времето се обръща тази неделя и ще ни изненада с дъждове още от сутринта.

В неделя още от сутринта ще се развива купеста, а след обяд в обособени региони и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания, в следобедните часове и гръмотевици.

Североизточният вятър ще се усили, основно в източната половина от страната ще е краткотрайно мощен. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 29° и 34°, в София към 28°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца, вечерта ще стартира да се покачва

Над планините ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, тук-там и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра към 14°.

По Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, тук-там по южното крайбрежие и ще прегърми. Максимални температури: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР