Времето остава по-топло от обичайното за сезона.Минималните температури ще са

...
Времето остава по-топло от обичайното за сезона.Минималните температури ще са
Коментари Харесай

Затоплянето продължава, температурите ще достигнат 15 градуса

Времето остава по-топло от нормалното за сезона.

Минималните температури ще са от 4° до 9°, оптималните - сред 7° и 15°.

Облачността ще е променлива, до обяд по-често забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. През деня северозападният вятър на всички места ще отслабне и ще се ориентира от юг.

И по Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, а на обособени места там, основно по южното крайбрежие ще превали едва. Преди обяд вятърът ще е до сдържан от север-северозапад, до вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 7°, на 2000 метра - към 2°.

През първата половина от новата седмица ще има раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад и ще се задържи топло за сезона с позитивни минимални температури в цялата страна и оптимални над 10°. В часовете преди обяд тук-там в равнинната част от страната ще бъде мъгливо или с инверсионна облачност. В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще прониква по-студен въздух. Облачността ще се усили, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Температурите ще се намалят с 5-6 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР