Времето изтича за родителите, които наскоро отговарят на условията за

...
Времето изтича за родителите, които наскоро отговарят на условията за
Коментари Харесай

Последен шанс да кандидатствате за 15 часа безплатни грижи за деца, преди правилата да се променят следващата седмица

Времето изтича за родителите, които неотдавна дават отговор на изискванията за безвъзмездни грижи за деца, да аплайват за идващия период.

Работещи родители на две деца - годишните имат право на 15 часа безвъзмездни грижи за деца от 1 април - само че крайната точка за летния период нормално е 31 март, макар че някои общини ще имат разнообразни дати. Родителите би трябвало да печелят най-малко от еквивалента на 16 часа седмично при минимална заплата, само че по-малко от £100 000 годишно, с цел да дават отговор на изискванията. Това важи и за двамата родители, в случай че сте двойка, както и за самотни родители.

Според актуалните правила родителите на три и четири годишни деца могат да изискат 15 часа седмично безвъзмездни грижи за деца като стандарт. Някои работещи родители имат право на 30 часа седмично, тъй че спомагателни 15 часа, според от приходите им. Работещите родители на деветмесечни деца ще имат право на 15 часа безвъзмездни грижи за деца от септември 2024 година, преди този момент да се разшири до цялостните 30 часа се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР