Времето е критично, а на хоризонта се задава ротация, която

...
Времето е критично, а на хоризонта се задава ротация, която
Коментари Харесай

България стои на ръба на значителни политически промени

Времето е сериозно, а на хоризонта се задава ротация , която може да преобърне откритите политически обичаи и да внесе нови провокации. Текущата политическа конюнктура провокира многообразие от отзиви измежду анализаторите и жителите, като всеки преглежда евентуалните последствия от ротацията, която прибавя пласт от конспирация и несигурност .

Спекулациите за нови политически артисти, асоциирани с президентската фигура , внасят в допълнение напрежение в политическия разговор.

Евентуални избори пък могат да преначертаят картата на властта . Като ръководещите партии, обгърнати в мантията на нерешителност, се стремят да избегнат евентуалните опасности, които едни предварителни избори биха могли да съставляват.

Сега, повече от всеки път, е моментът да се потърси груповата мъдрост и да се избере пътят на разсъдъка . Надеждите и подозренията се преплитат, като нови избори могат да отворят порти към политическо обновяване, само че също по този начин и да задълбочат съществуващите разделения.

В този миг на неустановеност, националната полемика се обогатява от спомените за мъдростта на Едмънд Бърг и неговото предизвестие за рисковете от бързи и радикални промени . Стражите на традицията и стабилността изпитват паника, до момента в който се изправят пред опцията за ново начало, което може да донесе както развиване, по този начин и евентуален безпорядък.

Въпреки провокациите, консервативният взор акцентира значимостта на стабилността и сигурността .

Важно е да се помни, че силата на българското общество се крие в неговата дарба да се приспособява и развива , запазвайки своите съществени полезности и обичаи. Едни нови избори могат да бъдат опция за обединяване към общите ни полезности и образуване на ръководство, учредено на подготвеност и бистрота.

Време е за зазоряване в българската политика . Време е за умело ръководство, а не за партийни хватки за бранене на властта и за нейното преодоляване. Новите избори могат да не са панацеята за всички проблеми, само че несъмнено съставляват опция за възобновяване на уговорката към главните полезности които са краеъгълен камък на публичното благоденствие.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР