Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен,

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен,
Коментари Харесай

Времето се променя, ето какво ще стане до часове в части от България

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. През нощта против вторник облачността над Източна България ще се усили и тук-там там ще превали. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 28°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 14°.
-->
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа сдържан, в южните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще се усили и ще е 3-4 бала.

Във вторник и сряда ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали дъжд. Ще продължи да духа североизточен вятър, в западната половина слаб, в източната денем - най-вече сдържан. Температурите ще останат без основна смяна. През идващите дни до събота ще е най-вече слънчево, в следобедните часове над планинските региони с незначителна купеста облачност. Температурите едва ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 30° и 35°. В неделя в Западна България в следобедните часове още веднъж се покачва вероятността за дъжд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР