Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов говори пред

...
Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов говори пред
Коментари Харесай

Временният президент на БФС вярва, че българското първенство ще се доиграе

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов приказва пред сътрудниците от Novapress за някои от наболелите тематики в родния футбол. Той изрази своя оптимизъм, че след края на изключителното състояние нещата ще се възстановяват и има вяра, че сезон 2019/2020 в еfbet Лига ще се доиграе.

" Оптимист съм, че с доста дисциплинираност от хората ще успеем да се преборим с този ковид. Вярвам, че има късмет след края на изключителното състояние нещата във футбола ни да стартират да се възстановяват. Знаете, че би трябвало тимовете да се приготвят преди шампионата да се възобнови. Ще подчертая обаче, че въпреки всичко всичко зависи от Националния действен щаб. Те ще решат по кое време можем да подновим още веднъж футбола ни. Щабът и държавното управление поставят огромни старания да преодолеем ковид ", съобщи Михаил Касабов.

" Аз персонално съм оптимист, че сезон 2019/2020 ще се доиграе и няма да се стига до неговото преустановяване. Справедливостта изисква да се доиграе и всичко да се реши на терена, а не да се реши на масата. Целта и на УЕФА е всички шампионати и шампионати да завършат. Това е и главната ни цел въпреки всичко. У нас нещата с този вирус вървят добре. Няма толкоз доста болни, както в множеството страни в Европа, а това е нещо позитивно ", добави краткотрайният президент на Българския футболен съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР