Времената се менят, а с тях и отношението ни към

...
Времената се менят, а с тях и отношението ни към
Коментари Харесай

Нямаш гадже? Няма проблем! 5 ползи от това да си без партньор

Времената се менят, а с тях и отношението ни към връзките. Много девойки към този момент знаят - няма потребност да се чака принца на белия кон, задоволително е просто те да яхнат въпросния кон и да се понесат към фантазиите си. 

Предлагаме ви някои от констатациите на психолозите, които хвърлят по-различна вероятност върху живота на хората, които нямат сътрудник до себе си. 

1. По-малко отрицателни страсти

Хората, които нямат сътрудник, са привикнали да разчитат на себе си и са се научили да се оправят сами с проблемите си. А това въздейства и на равнището на щастието им. При обвързаните пък е тъкмо противоположното - колкото повече разчитат на другия, толкоз по-често ги връхлитат отрицателни страсти.

2. Нови благоприятни условия на всички места

Хората, които нямат половинки, не са толкоз обвързани и с останалите фактори - работа, жилище, град. Те са по-креативни и повече обръщат внимание на личностния си напредък. За тях няма граници и по-лесно одобряват новите провокации, каквито и да са те.

3. Ценят се повече

Да нямаш човек до себе си не значи да си уединен. Много хора, претърпели разлъка, настояват, че точно интервала, в който са били сами, им е оказал помощ да осъзнаят кои са, на какво са способни и да се влюбят в себе си.

4. Успешни кариери

Хората без връзки имат повече време и постоянно се концентрират върху кариерите си. Освен това те са по-ангажирани със обществени контакти, като професионални клубове, спорт, танци или други групови занимания.

5. По-здрави са

Това е действителността! Проучване демонстрира, че хората, които нямат сътрудник, вършат по-здравословни избори, както в ресторанта, по този начин и по принцип. Нещо повече - те посещават по-рядко доктор.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР