Време ми е за деца, призна новата водеща на предаването

...
Време ми е за деца, призна новата водеща на предаването
Коментари Харесай

Натали Трифонова призна:Време ми е за деца

Време ми е за деца, призна новата водеща на предаването COOLt Натали Трифонова пред госта си Тото от „ СкандаУ” . Музикантът, който се оказа съученик на русокоската й пожела правоприемник, откакто седна в стола на предходните водещи Поли Гергушева, която чака първото си дете и Петя Дикова, която пък ще има второ бебе. Тото бе безапелационен, че първият рожден ден на неговото бебе Доминик е бил най-емоционалния миг от миналото лято дружно със фамилното море в Гърция.

„ Много е необичайно чувството. Събуждаш се и знаеш, че има рожден ден, само че не е твоят. За първи път вървях там на море. Бяхме на един остров и си взехме яхта. Голямо премеждие! Лодката се клати по всички страни, а бебето си спи напълно умерено. Жена ми сменя памперсите. Аз пробвах няколко пъти, само че тъй като ме е гнус, тя избира да се занимава с това. Доминик е на ръба на прохождането и още не сме правили прощъпулник. Аз на моя взех химикалката.

Любопитното е, че започнах да пиша всякакви забавни неща чак на 20 години”, показа музикантът пред Трифонова. Тя ще навърши 29 години след броени дни, само че настойчиво мълчи има ли мъж до себе си. Преди години в студиото на „ Търси се” показа Доан Хасан като своята огромна обич, само че от този момент не дава публичност на сърдечните си тръпки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР