Време е за втори кръг от груповата фаза на Шампионска

...
Време е за втори кръг от груповата фаза на Шампионска
Коментари Харесай

Интер този път ще победи Бенфика на Меаца

Време е за втори кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Първите конфликти единствено загатнаха това, което следва тази акция, само че в този момент срещите са даже по-любопитни.

ИНТЕР - БЕНФИКА (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Финалистът в шампионата стартира неубедително, достигайки до късно тъждество против Реал Сосиедад в Сан Себастиан. Точен тогава бе нормалният обвинен Лаутаро Мартинес. През уикенда точно аржентинецът бе основата на звучното 4:0 като посетител на Салернитана, реализирайки всички попадения в Салерно.

В същото време гостите от Португалия се намират в отлична форма. " Орлите " завоюваха на старта за 2:0 над Република България Залцбург, а по-късно победиха на два пъти и във вътрешното състезание. Любопитно е, че двата тима играха четвъртфинал напролет, когато италианците ликуваха с общ резултат 5:3, само че реваншът в Милано бе повече от трагичен за 3:3. Сега Интер ще търси своя първи триумф през сезона в Европа, както и по-убедителна игра по отношение на тази на старта.

ПРОГНОЗА: 1: 1.77

 

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ГАЛАТАСАРАЙ (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Кошмарите за " алените дяволи " нямат край. Тимът на Ерик загар Хаг по-често губи, в сравнение с печели. Преди броени дни англичаните останаха с празни ръце след 0:1 от Кристъл Палас посред " Олд Трафорд ". А в този момент сепърник е турският Галатасарай, разполагащ с впечатляващ тим. За двата отбора това е късмет за първи триумф в групите, откакто " алените " изгубиха с 3:4 в Мюнхен от Байерн, а Чим Бом се задоволи с 2:2 против Копенхаген вкъщи. 

И защото нито коефициентът за домашен триумф е задоволително сериозен, с цел да оправдае риска, нито формата на Юнайтед буди успокоение, нашата прогноза е обвързана с попаденията в дуела в есенен Манчестър.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ 1.68

КОПЕНХАГЕН - БАЙЕРН 

Другият дуел от групата е със скандинавски привкус. Копенхаген приема Байерн, който към момента не е губил в Бундеслигата след 4 победи и 2 равенства. Преди дни домакините изгубиха дербито с Мидтиланд след 0:2 вкъщи. Тимът на Якоб Нееструп позволява прекомерно леко попадения, а това се видя и в Истанбул при 2:2 с Галатасарай.

Баварците пък ще се опитат за поредна година да си подсигурят ранно излизане от груповата фаза, а статистиката в тази фаза от конкуренцията е впечатляваща - баварците нямат загуба в последните си 35 дуела, завършвайки наедно в едвам три случая. Очакванията са домакините да са прибрани в личната си половина, изчаквайки на контраофанзива своя късмет. И се надяваме тактиката им да сработи дотолкоз, че да излезе прогнозата ни.

ПРОГНОЗА: ПОД 3.5 ГОЛА: 1.85
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР