Време е за победа, България се нужда е от много

...
Време е за победа, България се нужда е от много
Коментари Харесай

Вежди в Пловдив: Стига омраза, да сложим край на експериментите

„ Време е за победа, България се потребност е от доста съществени хора за ръководството и те са в ГЕРБ-СДС. Да гласуваме с разсъдък в неделя и да прекратим двегодишното шоу и безвремието, в което ни остави “Промяната “.

Само ГЕРБ-СДС може да стабилизира страната, по този начин както три пъти Бойко Борисов я е спасявал от рецесиите “.

Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 17 МИР - област Пловдив Вежди Рашидов. В Карлово с него бяха регионалният координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Данка Люртова и Йордан Кръстанов.

Пред представителите на коалиция ГЕРБ-СДС хората споделиха своите терзания от безотговорното и некадърно ръководство на „ Промяната “, което изпразни джобовете им и хвърли страната в бездната на следващи рецесии. Те показаха вяра, че това ще се промени напълно скоро и България още веднъж ще бъде ръководена умело и устойчиво, с мисъл и грижа за всеки човек.

„ Държавата ни е в тежко финансово, икономическо и обществено състояние. Противопоставянето сред хората е огромно, омразата е водеща за нашите съперници. Затова съм сигурен, че българските жители на 2 април ще сложат завършек на опитите на политиците еднодневки и ще изберат коалиция ГЕРБ –СДС, тъй като страната ни се нуждае повече от всеки път от непоклатимост, хората - от сигурност, а политическият живот от водачи с опит и държавническо мислене “, разяснява Георги Мараджиев.

Направил съм доста и в изкуството, и като министър. Съзиданието би трябвало да продължи, с цел да имаме спокойна страна и щастливи хора “, обърна се към карловци Рашидов.

Той акцентира, че е време рецесията да бъде овладяна и да се вкара ред в хаоса във всички сфери, а това може да стане единствено с постоянно държавно управление на ГЕРБ-СДС. „ Ние знаем и можем да носим отговорност “, изберете верния номер - 2 “, прикани Вежди Рашидов.

Рашидов получи специфична грамота от Асоциацията на българските градове и райони за приноса му за развиване на културата и изкуството в цялата страна.

Признание за неговия труд по време на срещата пристигна и от Асоциацията на българските градове и райони, която му връчи почетен плакет и специфична грамота за заслугите му за развиване на културата и изкуството в цяла България. Награда връчи ръководителят на асоциацията Ергин Емин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР