Време е за кулминацията в най-силното волейболно първенство в света

...
Време е за кулминацията в най-силното волейболно първенство в света
Коментари Харесай

Казийски срещу Соколов: Епизод 2

Време е за кулминационната точка в най-силното волейболно състезание в света - италианската Серия А. 14 отбора водеха борба за заветните 8 места, даващи право на присъединяване в заключителната фаза от шампионата.

По сходство на втората част от постоянния сезон, в ефира на bTV Media Group ще можете да наблюдавате най-любопитните срещи, като акцентът е върху българското присъединяване .

В плейофите има трима българи - Цветан Соколов, Матей Казийски и Виктор Йосифов .

Снимка: legavolley.it

В събота от 19 ч. по RING е вторият конфликт сред " Милано " и " Модена " . Очертава се зрелищен двубой. Играчите на Хулио Веласко подсетиха за неизменност си, побеждавайки безапелационно с 3:0 гейма в първата среща.

" Милано " към този момент е опрян до стената и би трябвало да търси наложителен триумф вкъщи. Тимът е един от най-силните домакини на Апенините, като има в актива си 8 победи в последните си 9 срещи. Отделен факт, който може да вдъхва убеденост на Тревор Клевено и компания, е, че в последния конфликт сред двата тима от постоянната част на шампионата успеха беше безапелационно в интерес на волейболистите на Андрея Джани.

Снимка: legavolley.it

В първия конфликт от четвъртфиналните плейофи " Модена " потвърди, че е тим с големи упоритости. Въпреки че клубът беше подложен на критика поради сензитивен спад в играта си, възпитаниците на Веласко опровергаха всички с един мощен мач на високо равнище.

" Грешникът " в огромна част от срещите напоследък - Иван Зайцев, подсети за себе си със 17 точки. Направи ли втора сходна среща, едно е ясно - " Милано " ще се сбогува с фантазията си за купа в Италия.

Снимка: legavolley.it

В неделя от 19 ч. " Тренто " ще се постарае да завърши четвъртфиналната си серия с победа над " Падуа ", само че този път като посетител. Първата среща ясно сподели разликата в класите сред двата отбора, която още в постоянния сезон беше забележима - втора и седма позиция.

Снимка: legavolley.it

След триумфа с Купата на кандидатите, " Тренто " безупречно завоюва първия мач, като даде голяма поръчка за класиране за полуфиналите.

Отделен факт, който може да безпокои " Падуа ", е страховитата серия, в която се намират играчите на Анджело Лоренцети - тимът близо 2 месеца не е усещал усета на провалянето.

Снимка: legavolley.it

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg е българското дерби сред Матей Казийски с " Калцедония Верона " и Цветан Соколов с " Лубе Чивитанова ".

Двата тима предложиха същински волейболен театър, траял близо 3 часа, като и двамата родни волейболисти освен играха мощно, само че бяха в центъра на вниманието. Дуел номер едно в последна сметка бе извоюван от " Лубе ", а Казийски може да съжалява за пропуснатия мачбол.

Снимка: legavolley.it

Сега, седмица по-късно, " Калцедония " Верона има златна опция пред своя аудитория да изпрати четвъртфиналния плейоф в съдбоносен трети конфликт. Играчите на Никола Гърбич видяха, че дяволът не е толкоз черен, отборът обаче се нуждае от същото високо равнище, с цел да запази възможностите си за полуфиналите.

Сръбският експерт ще разчита главно на Императора , който продължава преобразяването на отбора от Верона.

Снимка: legavolley.it

Ще направи ли " Модена " още една мощна среща, носейки победа номер 2? Ще продължи ли с лекост " Тренто " към полуфиналите или " Падуа " ще надскочи опциите си? Кой ще завоюва двубой номер 2 сред Матей Казийски и Цветан Соколов?

Отговорите - единствено в каналите на bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР