Време е за Евровизия. Делегациите на 40 държави преминаха по

...
Време е за Евровизия. Делегациите на 40 държави преминаха по
Коментари Харесай

България премина по тюркоазения килим преди старта на Евровизия

Време е за " Евровизия ". Делегациите на 40 страни минаха по тюркоазения килим по време на формалната гала преди огромните концерти от песенния конкурс в Торино.

Блясък и доста страсти, а по 200-метровия тюркоазен килим под звуците на музика и бурни овации минаха изпълнителите, които ще се борят за сърцата на публиката.

" Евровизия " е конкурс на разнообразието ", съобщи Рони Ромеро от Intelligent Music project.

Със стабилен опит и триумфи на " Евровизия " зад тила си Стоян Янкулов посъветва изпълнителите, за които състезанието е първа крачка.

" Без значение какво се случва, не би трябвало да стопираме да преследваме задачите си, фантазиите си, да се молим за другите, да не завиждаме и да се забавляваме ", сподели Стоян Янкулов-Стунджи.

А бъдещите проекти на българската група - музика и отново музика.

" Ще осъществяваме новия си албум. И по-късно ще създадем огромно турне из Европа и България ", добави Рони Ромеро.

Един от знаците на богатата кралска история на Торино - Венария Реале - със своята прелестна архитектура и луксозни градини беше хазаин на церемонията по откриването.

" След всички тежки моменти в Европа е толкоз хубаво да бъдем тук всички дружно в Италия. И всички да имат опцията да се влюбят в Италия още веднъж ", сподели още Мартин Йостердал, изпълнителен шеф на състезанието за ария " Евровизия ".

" Евровизия " стартира на 10 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР