Време е за действия! Ние сме мнозинсвото.Силно съм изненадан и

...
Време е за действия! Ние сме мнозинсвото.Силно съм изненадан и
Коментари Харесай

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ХЕРО И КОМПАНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!

Време е за дейности! Ние сме мнозинсвото.

Силно съм сюрпризиран и меко казано обезпокоен от държанието на политическата формция „Демократична България“. Възмутен съм и от съдружните сътрудници в ръководещата коалиция, които слушат и гледат безрезервно радикализацията и фашизоидното провоенно държание на обособени депутати, което трансформира „Демократична Бълтгария“ в провоена партия. Никак не е обикновено консервативан блок да се трансформира в опасност за публичния ред и сигурност, единствено тъй като някъде се води война, а такива спорове не са спирали да се случват. Кое постанова тъкмо в този боен спор „Демократична България“ да се трансформира в паравоенното копие на Българска Комунистическа Партия, задачите, средствата и методите на която добре поднаваме? Както и следствията за страната.

Как може демократична коалиция, част от ръководството на страната да приканва намерено за война? Да прави външна логистика на лица за присъединяване в сражения против Руската Федерация? Да консолидира към себи си фашизоидни детайли, които да призозвават намерено за всеобщи убийства на русофили, обесване, давене и даже одиране онлайн на лоялни към страната си български жители? Какво е това? Питам и Главния прокурор Гешев, който би трябвало да вижда тези незаконни трендове поддържани по партиен дневен ред!

Насилието, господа, ражда принуждение! Разберете го.

Насилието не е единствено физическо, а има и доста други форми. Онези, които доскоро бяха политически гаранти на свободата на словото, върховенството на закона, отбраната на човешките полезности, свободата и демокрацията, единствено за две седмици станаха нацисти, които стъпкаха с крайници всичко на което бяха гаранти. Каква се случи? И има ли причина за това незаконно държание? Според мен няма.

Недопустимо е демократична коалиция в ръководещата такава, да упорства за предприемане на дейности, които ще вкарат България непосредствено във война. Това не може! НАТО е защитителен съюз и всеки, който логистира специфични колета с оръжия по организиран незаконен ред, изпраща персонално бойци да се бият в непозната страна и приканва народа си за война е агресор и военнопрестъпник. Давате ли си сметка за следствията, господа депутати и вся остальная? Това държавническо държание ли е?

Правителство на Херо и компания би трябвало да бъде свалено с национални митинги, българи. По либерален метод. Очевидно и в България демократите са в действителност военнолюбиви нацисти, само че ние не би трябвало да отговаряме на нелепостта с нелепост!!! Има кой да ги съди! Но в случай че не протестираме и не ги свалим от власт, това ще значи, че сме съгласни и подкрепяпяме техните политически и държавничиски решение относо рецесията в Украйна. Вече сме в листата на неприятелските на Руската Федерация страни, с президент от Българска социалистическа партия и ръководство на Българска социалистическа партия. Разбирате ли защо национално изменничество става въпрос и пред какви опасности изправят тези ръководещи страната? Ако не бъдат свелени, ние жителите сме съучастници в това закононарушение и ще бъдем възприемани като украинците.

Запомнете го.

Демократи-нацисти и социалисти – нацисти! Организираме се и ги смъкваме.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР