Време е ГЕРБ отново да поеме управлението, защото се изморихме

...
Време е ГЕРБ отново да поеме управлението, защото се изморихме
Коментари Харесай

ГЕРБ знае как да сложи край на експериментите на „Промяната“

Време е ГЕРБ още веднъж да поеме ръководството, тъй като се изморихме да си вършат с нас опити. Знаем, че е нужно постоянно държавно управление, което да се оправи с хаоса и да поведе страната към икономическо стабилизиране.

С тези думи беше посрещнат в Куклен претендентът за депутат от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Пловдив доктор Иван Червенков. При срещите си с хората от общината той бе придружаван от общинския началник Илия Димов и кметът на Куклен Мария Белчева.
В актуализирания център на общината доктор Червенков разиска с жителите затруднената икономическа обстановка в страната и произлизащите от нея проблеми – висока инфлация, бързо стопяващи се приходи, високи цени на горивата, дървата и въглищата. По неговите думи директният разговор с хората е доста потребен и те би трябвало да бъдат чувани по-често.
От своя страна хората акцентираха, че изходът от усложнената конюнктура в България е измежду водещите предпоставки за връщане към естествения витален стандарт, прочут от ръководството на държавните управления на ГЕРБ и по тази причина тези избори би трябвало да доведат до постоянно държавно управление.
Д-р Червенков пък посочи, че сме на прага на избори и в този момент е моментът народът ни да се разсъни и да вземе вярното решение, като постави завършек на опитите и избере експертите с опит, които ще поведат страната към сигурност и непоклатимост още веднъж. С номер 24 за коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили –за тези, които знаят по какъв начин да вземат решение рецесии, прикани претендентът за депутат.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР