Време е да сложим край на прехода и да започнем

...
Време е да сложим край на прехода и да започнем
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е да сложим край на прехода и да започнем да изпълняваме обещанията си

Време е да сложим завършек на прехода и да стартираме да изпълняваме обещанията си. Това съобщи в първия ден на новия парламент съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Той се зарече, че Политическа партия ще продължи работата си оттова, откъдето беше спряна.

„ Този път като градивна съпротива. Ще се водим от два правилото - да осъществим предизборните си обещания и да работим за решаването на същинските проблеми на българите “, сподели Петков и добави, че  обещанията на партията са в четири области.

„ Ще настоваме налозите да не скачат, бюджетният недостиг да се ограничи до 3%, таван на цените на тока, което значи да няма корупция. Ще предложим нарастване на пенсиите с 20%, минималната работна заплата да е 860 лв.. Нова формулировка за енергийна беднотия, две цени на ток, вода и газ, минималната заплата за млад доктор да е 2000 лв.. Още през днешния ден ще внесем законопроекта за Антикорупционната комисия. Ще работим България да е почитан член на Европейски Съюз и НАТО “, изброи целите на Политическа партия той.

„ В дебатите в Народно събрание ще следим за праволинейност и поредност в техните дейности. За всички в залата, които се назовават евроатлантици да припомня, че няма по какъв начин да се наричаш евроатлантик, в случай че не се бориш с корупцията. Заплахата от войната в Украйна не би трябвало да притъпява потребността от правда в България. Време е да спрем с псевдонационализма, който се шири в България, а действително прокарва непознати ползи. Трябва да създадем по този начин, че нашите деца да се гордеят с предишното си сами “, разяснява Кирил Петков, съобщи през днешния ден.бг.

По думите му хората желаят работеща здравна система, високи работни заплати, работеща правосъдна система, която да подсигурява правдивост.

„ Решаването на тези проблеми е ключ и за превъзмогването на демографската рецесия. Кой би напуснал такава изменена България? Ние знаем, че България може да е това кътче в Европа, което дава опция за първокласен живот. Какво ни е попречило до момента. Обединение е допустимо единствено с хора, които демонстрират, че са подготвени да платят персоналната си цена, с цел да се трансформират нещата “, заключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР