Време е да съберете прекрасната реколта от посятите семена. Каква

...
Време е да съберете прекрасната реколта от посятите семена. Каква
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 7 до 13 август

Време е да съберете прелестната годишна продукция от " посятите семена ". Каква тъкмо ще бъде тя - дава отговор картата Таро на седмицата.

Таро карта на седмицата е „ Седемте петолъчки “

През идващите дни се настройте търпеливо: бавният, само че постоянен напредък е обезпечен за въпросите, чиито семена сте посяли неотдавна. И в кариерните, и в любовните въпроси събитията ще се развиват постепенно: в случай че виждате, че сътрудникът ви не е подготвен да предприеме съществени стъпки, да вземем за пример да ви се отдаде напълно, да подписа брак не го притискайте. Изчакайте, до момента в който той " узрее ", тайната на триумфа е в постоянните стъпки.

И във всяка област тези дребни стъпки ще бъдат също толкоз подобаващи през тази седмица. Ако желаете да приведете тялото си в отлична форма, това е повече от реалистично, само че не незабавно: всеки ден е умишлен избор на здравословни храни и извършения в интерес на стремежи резултат.

Между другото, в случай че се съмнявате и си мислите: " Имам ли потребност от това? ". - в този момент е най-подходящият миг да вземете решение. Струва си да методите трезво на другия ден и почтено да си отговорите на въпроса: " Готов ли съм да очаквам тези резултати толкоз дълго, колкото е належащо? ". Като имате поради, че реколтата от семената, които сте посяли, ще узрее не по-рано и не по-късно, в сравнение с би трябвало.

Редовните спортни занимания ще ви оказват помощ да се отпуснете и да се дисциплинирате. Купете си абонамент за положително студио с неограничени визити и наблюдавайте живота си от различен ъгъл.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР