Време е да дойде истинското лято и да сложим край

...
Време е да дойде истинското лято и да сложим край
Коментари Харесай

Николай Манолов от „Българско лято“: Ще превърнем Враца в професионален хъб на София /снимки/

Време е да пристигна същинското лято и да сложим завършек на политическата зима, да се усещаме свободни да сътворяваме фамилии и бизнес в личния си град, сподели при формалното показване на претендентите за народни представители Николай Манолов, лидер на листата за област Враца на Политическа партия „ Гражданска платформа Българско лято “.
„ Като експерт в региона на маркетинга и рекламата знам, че България и Враца заслужават по-добър имидж и по-добра известност. Вярвам, че желанието за смяна в младежите е това, което ще ни избави от национална злополука сега. Ние от „ Гражданска платформа Българско лято “ ще създадем съвременни условия за труд и ще превърнем Враца в професионален хъб на София. По този метод огромните офиси и компании могат да бъдат изнесени в дребните градове “, сподели още Манолов. Неговата стратегия е с акцент към смяна на политическата система, обезпечаване на по-добри условия на живот на хората в дребните обитаеми места, привличане на младите медицински експерти и развиване на туризма и културния живот в района. Манолов показа и останалите претенденти в листата - юристът Нацко Нацков, специалистът по културно завещание Николай Ангелов, Боян Пешев, Дочка Маринова и Георги Александров.
В жива връзка, с цел да отговори на въпросите на врачани, се включи и и създателят на Политическа партия „ Граждатска платформа Българско лято “ Васил Божков. На видеостена пред концертната зала в града предприемачът сложи основите точки в платформата на партията – върховенството на закона, завършек на корупцията, увеличение на приходите на хората и задоволително средства за инфраструтура.
„ Съвсем елементарно е да се реализира смяна на политическия модел. Това ще стане като България още веднъж се трансформира в парламентарна република и решенията се взимат от Народното събрание, а не от министър-председателя. Целта ни е хората да спрат да мислят единствено за това по какъв начин да изкарат пари за прехраната си, а да възнамеряват идната си отмора да вземем за пример “, сподели Божков в отговор на въпроси от врачани. Той добави, че е извънредно време политиците още веднъж да стартират да служат на хората, българите от света да се върнат в домовете си и да работят почтено и да печелят тук.

Политическа партия „ Гражданска платформа „ Българско лято “ е с номер 15.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР