Връзките са базирани най-напред на любов, но без доверие любовта

...
Връзките са базирани най-напред на любов, но без доверие любовта
Коментари Харесай

Задайте тези 5 въпроса преди да му се доверите

Връзките са основани на първо време на обич, само че без доверие любовта може да избледнее. Ако нямате доверие на колегата си, връзките последователно могат да бъдат помрачени, а щастието да изчезне. За някои хора обаче е доста мъчно да се доверяват на други. Предишен отрицателен опит, болежка, неистини, отрицателни прекарвания са единствено част от аргументите за мъчно създаване на доверие във връзката.
От друга страна обаче, в случай че сте прекомерно мнителни без причина, проявявате съмнение и показвате на половинката си, че е поставяна под непрекъснати изпитвания, това също може да се окаже пагубно за връзката.
Как да разберете дали сътрудникът ви е вашият човек? Как да изградите доверие между тях?
Ето няколко въпроса, които ще ви оказват помощ да разберете дали към този момент можете да му вярвате.

1. Отговорете си от какъв брой време се познавате.
Доверието може да се завоюва по доста способи. Невинаги продължителността на познанството е мерителна единица за степента на доверие. Понякога можете да познавате някого от 5 или 10 години, само че да му нямате доверие. В същото време някой, който познавате от едвам няколко месеца е спечелил доверието ви с дейностите си и е потвърдил, че може да му се има вяра.

2. Откъде познавате индивида.
Замислете се по какъв начин сте се срещнали с колегата си. Вероятността да имате доверие на някого, който познавате отпреди или сте били другари, имали сте общи другари е по-голяма, в сравнение с някого, с който сте се срещнали в нощен клуб. И въпреки към този момент да сте обвързани, вие към момента не можете да му се доверите изцяло, тъй като за построяването на доверие е нужно малко повече време за опознаване.

3. Знаете ли историята на предходните му връзки.
За да имате повече доверие на колегата си е значимо да знаете по какъв начин са протекли предходните му връзки, какво е отношението му към някогашните, по какъв начин приказва за тях, каква е повода за приключването на връзките му. Ако той е съумял да ви отговори откровено на тези въпроси, отговорите могат да ви оказват помощ да си изградите мнение.

4. Доколко е отворен и прям, когато разговаряте.
Обикновено мъжете не обичат да описват доста за себе си. Споделянето в елементи не им е присъщо, само че все пак има мъже, които обичат да приказват за усеща, връзки, прекарвания, да споделят. Съмнително е, когато сътрудникът ви не прави тези неща под никаква форма. Не обича да приказва за себе си, не разкрива детайлности от персоналния си свят. Когато го питате, се държи по този начин, като че ли е заставен да го направи, все едно е на разпит. Става раздразним. Такива персони или имат проблеми с доверието, или крият нещо.

5. Открит ли е в упованията си от връзката си с вас.
Ако сътрудникът ви заобикаля да приказва с вас за желанията си за бъдещето, доверието ви към него може да спадне. Ако той желае да направи тази връзка друга от останалите, да бъде дълготрайна и пълноценна, той би трябвало да споделя желанията, задачите и упованията си за бъдещето с вас. Ако не го прави, обикновено е да му нямате доверие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР