Връзката й с модната къща на , изпълнена с толкова

...
Връзката й с модната къща на , изпълнена с толкова
Коментари Харесай

Джоан Колинс е звезда в коледната кампания на Valentino

Връзката й с стилната къща на, изпълнена с толкоз доста обич, стартира през 60-те години, когато за първи път посещава ателието му в Рим. През годините в дрешника й място заемат много дрехи на известния бранд, които идват и си отиват. Както самата тя споделя: " Не можеш да съхраняваш облекла с десетилетия. Те просто не наподобяват " в крайник с времето, в което живеем ". Има едно нещо обаче, което устоя теста на времето, прибавя Джоан:  " Това е тази красива, черна, блестяща рокля от шифон, която купих от модно шоу на през 80-те ". 

Преди няколко години актрисата споделя с дизайнера, че няма какво да облече за събитие, на което би трябвало да участва. Неговият отговор е:  " Скъпа, за какво да не носиш онази черна рокля, която купи на стилното шоу през 1989 година? ".   Джоан признава, че се е учудила, че той помни тази рокля и взема решение да му се довери. 
               
на Ное 21, 2019 в 7:45 PST

Холивудската легенда постоянно е споделяла, че се усеща по-уверена и привлекателна в по-елегантно облекло. Елегантността съгласно нея обаче не значи непрактичност, дори напротив – този вид облекла могат също да бъдат и комфортни. " Бих се радвала повече хора да харчат парите си за елегантни облекла, а не когато се " издокараш ", да биеш на очи и всеки да те гледа учудено ".   Според дамите губят своята женственост тъкмо поради тренда на дънките и тениските, които се трансформират в униформа, а това е повече от трагично.  " Точно по тази причина не си прилягам с лайфстайла в Лос Анджелис. "

Там всички носят дънки и тишърти, а това е липса на всевъзможен фешън нюх. А " небрежният " жанр, който включва скъсани дънки и тениските с надписи, може да я извади отвън нерви. " И още веднъж се връщам към концепцията, че боготворя Валентино – точно тъй като постоянно е изтънчено и елегантно облечен ", споделя актрисата. А по отношение на коледната акция, на която е лице, признава, че не желае подарък, тъй като има повече от всичко. Но пък обича да чете, тъй че интересна биография постоянно е добра изненада. 
               
на Окт 20, 2019 в 11:36 PDT

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР