Връзката на управляващите коалиции ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не е много

...
Връзката на управляващите коалиции ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не е много
Коментари Харесай

Харалан Александров: Критиките на президента сега се връщат като бумеранг към него

„ Връзката на ръководещите обединения ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не е доста постоянна и може да се окаже „ студена спойка ”. Когато температурата на мястото на сходна спойка стартира да се демонстрира, прекъсва съединението ”. Така метафорично политологът Петър Чолаков разяснява връзките сред обединенията във властта в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според антрополога Харалан Александров има външни сили, които поддържат „ заварката ”. „ Амбициозните цели, които са си сложили – влизането в Шенген и в еврозоната, не са толкоз лесни ”, добави той.

Относно критиките против президента от страна на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски Александров сподели: „ Конституирането на общ зложелател постоянно сплотява. Остри, крайни, заклеймяващи обвинявания, които не водят до развиване, доста постоянно се връщат като бумеранг. Това се случва в този момент с президента Румен Радев ”.

Според Чолаков решението на президента да не поддържа избора на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков ще му донесе дивиденти.

„ Въпреки всичко, мисля, че Атанасова и Белазелков ще си останат конституционни съдии. Може би малко ненужно беше събудено в обществото някакво съмнение във към този момент някогашния народен представител от ГЕРБ-СДС. Нейният стаж като правист е насъбран в Народното събрание, което слага под въпрос професинализма ѝ ”, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР