Връзката на принцеса Кейт с крал Чарлз само се е

...
Връзката на принцеса Кейт с крал Чарлз само се е
Коментари Харесай

Четири начина, по които Кейт Мидълтън е помогнала на крал Чарлз да стане „по-свързан“ с укрепването на връзката

Връзката на принцеса Кейт с крал Чарлз единствено се е засилила през годините и техните общи здравословни проблеми единствено са затвърдили тази връзка, съгласно кралски специалисти.

Когато Кейт разгласи, че е подложена на курс на превантивна химиотерапия за рак в прочувствено видео известие непосредствено до нацията, крал Чарлз не се поколеба да хвърли цялостната си поддръжка зад своята „ обичана щерка “ -закон “, издавайки мощно обръщение в поддръжка на Кейт „ за нейната храброст да приказва по този начин, както направи “ и разкривайки на обществеността, че двойката е останала в „ непосредствен контакт “ по време на здравословните си провокации.

Въпреки че Чарлз в никакъв случай не се е отклонявал от поддръжката на Кейт, кралските специалисти също по този начин отдават заслугата на принцесата, че е помогнала на своя тъст да наподобява „ по-свързан “ с обществеността, оповестява The Express.

В неотдавнашен документален филм на Канал 5, Кейт и кралят: Специална връзка, специалистите изследваха метода, по който съответно Кейт е помогнала на мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР