Връзката между българския тенисист Григор Димитров и руската красавица Лолита

...
Връзката между българския тенисист Григор Димитров и руската красавица Лолита
Коментари Харесай

Горещо! Гришо и Лолита се награбиха из улиците на Мелбърн, папараци ги хванаха

Връзката сред българския тенисист Григор Димитров и съветската хубавица Лолита Османова бе измежду топ светските вести на 2020 година От напълно скоро българинът стартира да приказва и намерено за нея, въпреки че двамата разгласиха общи селфита, прекараха Коледа дружно, а по-късно наблюдателни почитатели на тениса видяха, че и Лолита е в Австралия - мястото, на което се организира Аустрелиън Оупън.

Виж още: Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от " София денонощно " в съвършена форма след раждането

Всъщност Лолита е неразделно до най-хубавия ни тенисист по време на цялото австралийско турне, отбелязва Gong.bg. През целия мач на Гришо против Чилич тя бе извънредно прочувствена и същински засия при успеха на обичания.

В компилация на Евроспорт с най-любопитните моменти през първия ден на Аустрелиън Оупън попадна и сантиментален миг сред двамата влюбени, които бяха уловени от камерите в съблекалните да се целуват:

Виж още: Защо Рачков няма да води Капките? Каква е истината за връзките им с Халваджиян?

Що се отнася до представянето на Гришо на шампионата, през днешния ден той се изправя против Алекс Болт във втория кръг на шампионата. В момента Димитров е 21-и в международната класация, до момента в който австралиецът е №166, а до в този момент двамата не са играли един против различен. Фаворит е българският тенисист, който в първия кръг пречупи Марин Чилич с 3:0 сета.

Виж още: Галена проговори за любовта и щастлива ли е в брака си

Междувременно Лолита разгласява фотоси от улиците на Мелбърн, както и от зоо парка. Прави усещане, че мненията под фотосите са преобладаващо на български език.

Изображение: https://www.instagram.com/grigordimitrov/
https://www.instagram.com/lola_queen/
https://www.instagram.com/grigordimitrov.bgfans/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР