Враца. За мен е важно гражданите да гласуват за нашата

...
Враца. За мен е важно гражданите да гласуват за нашата
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Петър Витанов, БСП: Важно е гражданите да гласуват за БСП, защото тя е носител на промяната както в Европа, така и в България

Враца. За мен е значимо жителите да гласоподават за нашата политическа мощ, тъй като тя е притежател на смяната както в Европа, по този начин и в България. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Петър Витанов на срещи с членове, симпатизанти и поданици на с. Краводер. Той посети и Криводол, Борован, Малорад, Рогозен и Хайредин. Витанов уточни, че ще се бори за превъзмогване неравенствата и за повишение на приходите на бедните страни в Европа. Той ще взе участие в борбите, които всекидневно се водят – опълчването на тази Европа на две скорости, приела пакета „ Макрон “, поради който 150 хиляди български превозвачи са тежко ощетени. „ Днес виждам обезлюден Северозападния край. На България, а и на Европа, ѝ е нужен различен вид ръководство – ляво, прогресивно, заслужено за дребния, за бедния и за трудовия човек “, акцентира вторият в листата на „ Българска социалистическа партия за България “.
„ Хората, с които се срещам, едно нещо желаят – да виждат околните си освен посредством интернет, а да порастват и работят към тях. За да се случи това, те желаят икономическа вероятност, да виждат смисъл да останат в България “, сподели още Петър Витанов. По думите му това може да стане, когато дейно се възползваме от опциите, които Европа дава – под формата на средства, на друг тип политики. „ Уви, днешните управници преглеждат европейските фондове единствено като опция нещо да откраднат – през къщи за посетители или като построяват стадион в село с пет баби. Това е големият проблем на България - бедността, неналичието на икономическа вероятност и обезлюдяването. Хората желаят това нещо да се промени, явно от ГЕРБ са неспособни да го създадат и единствено една партия има силата, потенциала и поддръжката да го направи “, отсече вторият в лявата листа. „ Убеден съм, че това ще се промени, би трябвало да се промени, в случай че желаеме да имаме страна, тъй като тя изчезва. България остава една територия със затихващи функционалности. Ако желаеме да сложим завършек на това, просто би трябвало да изберем смяната и да изберем някаква форма на правдивост. Само и само Българска социалистическа партия може да я даде “, заключи Петър Витанов.
В срещите участваха националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Николай Иванов и ръководителите на Общинските препоръки на Българска социалистическа партия в Криводол - Иван Иванов, в Борован – Петър Станев и в Хайредин - Радослав Стойков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР