Враца. Последните дни посещаваме фирми, които са на европейско ниво

...
Враца. Последните дни посещаваме фирми, които са на европейско ниво
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Лиляна Павлова и д-р Иво Ралчовски се срещнаха с представители на бизнеса в Мездра и Враца

Враца. „ Последните дни посещаваме компании, които са на европейско равнище и в които работят младежи. Важно е младите да останат в България. Това е трайна наклонност с помощта на политиките на ГЕРБ и за това ще работим “, съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на среща със чиновници на компании от Враца и Мездра, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Преди три години обещахме да има забележими резултати за град Враца и в този момент като настоящ общински консултант мога да заявя, че те към този момент са факт. Все повече не отстъпвам тезата, че Враца и Северозападният район се развиват с интензивен ритъм. Показателен е фактът с новите вложения и реализирането на огромни инфраструктурни планове. Ангажиментът на държавното управление към района проличава и с излъчването на моята кандидатура за евродепутат “, съобщи доктор Ралчовски.
„ Много е значимо кои хора ще ни съставляват в Европейския парламент. Имаме потребност от персони, които ще пазят българския интерес в обединена Европа. България е пълноправен член в Европейски Съюз. За да може да защитим достойното място на страната ни в Европа, подкрепете листата на Политическа партия ГЕРБ на 26 май “, прикани доктор Иво Ралчовски.
„ Когато бях министър на районното развиване и благоустройството дадохме старт на значими за Враца и района планове. Радвам, че през днешния ден виждам преобразяването на града. Това е доказателство, че със взаимните старания на държавната, локална власт, положителните кметове и с помощта на европейското финансиране, градовете могат да станат по-добро място за живеене. Благодаря на всеки един от Вас, тъй като бизнесът е този, който основава работни места, а износът – значима част от българската стопанска система “, акцентира претендентът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя разясни значимостта на идните европейски избори. „ Важно е кой ще ни съставлява в Европейския парламент, с цел да отстоява българския интерес в Европа. Това е допустимо единствено с представителите на мощната листа на ГЕРБ – хора, утвърдили се със своя потенциал и опит през годините в разнообразни сфери на активност “, посочи Лиляна Павлова. Тя бе безапелационна, че с цел да продължи да се развива страната, би трябвало да има синхрон сред управляващите. „ Вярвам, че това става с доста работа и общи старания. Надявам се на вашата поддръжка, с цел да отстояваме постигнатото до този миг и с цел да има повече европейско финансиране за районите, тъй че да достигнем и до най-малкото обитаемо място. Ще работим интензивно, с цел да има повече европейски средства и за компании, които да влагат в съвременни технологии, с цел да бъдат конкурентоспособни и осъществят продукцията си на европейски пазар “, добави Павлова.
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова се срещна и с актива на партийната конструкция в Криводол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР