Враца. Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев присъства на официалната

...
Враца. Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев присъства на официалната
Коментари Харесай

Депутатът Красен Кръстев присъства на първата на довеждащ водопровод от язовир Среченска бара до Враца

Враца. Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев участва на формалната гала, с която бе сложено началото на построяването на довеждащия тръбопровод от бент. „ Среченска бара “ до град Враца. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Дейностите са част от последната фаза на плана за воден цикъл на града.

„ Днес слагаме началото на един извънредно значим за района план – построяването на тръбопровод, който ще зарежда освен Враца и обитаемоте места, само че и Мездра. Подобна инвестиция в района не е правена от 70-те години на предишния век. Пожелавам триумф на строителя и имам вяра, че 33-километровото трасе ще бъде приключено качествено и в период “, сподели кметът на Враца Калин Каменов.

Началото на строителството бе сложено със алегорична първа копка, направена от кмета Калин Каменов, регионалния шеф Малина Николова и Гергана Ангелова – представляваща фирмата-изпълнител.

Строително-ремонтните действия по плана включват рexaбилитaция нa cтoмaнeния вoдoпpoвoд - пoдмянa нa ĸaпaци нa cъopъжeниятa и мoнтaж на нoви ĸaтoдни cтaнции, пoдмянa нa cпиpaтeлни ĸpaнoвe и въздyшници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР