Вратовръзка, широк панталон, бомбър или сукмани - гардеробът, предложен от

...
Вратовръзка, широк панталон, бомбър или сукмани - гардеробът, предложен от
Коментари Харесай

Луи Вюитон показа мода за жените с младежки дух в музея Орсе в Париж

Вратовръзка, необятен панталон, бомбър или сукмани - дрешникът, препоръчан от " Луи Вюитон " за сезона есен/зима 2022 е за безконечните тийнейджърки, заяви Агенция Франс Прес.

Сред скулптурите в Голямата изложба на музея " Орсе " манекенките дефилираха по кецове, с развени коси. Първите дадоха тона - необятен сив панталон на райета, декориран с едри перли, бяла риза, вратовръзка на цветя, огромно сако в шоколадово кафяво, обувки без ток.



За Никола Гескиер, който основава дамските сбирки " Люи Вюитон ", става дума да " бъде върнат инстинктът за неконформистко облекло. " Така недодялан червен пуловер се връзва като колан на сантиментална рокля с голи плещи. Или сукманите се носят върху необятни пуловери с идентични или контрастиращи претекстове. 



Върху някои рокли са отпечатани потрети, направени от стилния фотограф Дейвид Симс през 90-те години на предишния век. 

" Тази сбирка е отдадена на младостта с вяра, че тя може да резервира като идеалната дреха нерешителната лирика на юношеството ", написа дизайнерът в уводните бележки. 

Последният тоалет, който е не-по-малко значим от първия в дефилето, беше тениска с огромни райета върху рокля на цветя в синьо и жълто - цветовете на украинското знаме. Така шоуто дискретно беше вписано в геополитическия подтекст. 



Миналата седмица фешън къща " Луи Вюитон " разгласи, че е дарила един милион евро за децата, потърпевши от войната в Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР