Вратите на Столичния куклен театър ще бъдат отворени в събота,

...
Вратите на Столичния куклен театър ще бъдат отворени в събота,
Коментари Харесай

Канят татковци с деца в Столичния куклен театър

Вратите на Столичния куклен спектакъл ще бъдат отворени в събота, 16 ноември, за бащи с деца, които ще се забавляват в компанията на артисти с уъркшоп и театрално зрелище.

Инициативата - част от Национална акция " Да предстоящ татко ", се провежда взаимно с асоциация " Родители ". Целта е да покаже както на малчуганите какъв брой значими са родителите за техните първи крачки в живота, по този начин и на самите бащи, че всяко дете е персона и най-голямата мощ на родителя е да го поддържа по неговия път.

Децата и бащите ще имат опция от 15 ч. в събота да се включат в театрална работилница, с цел да създадат дружно с артист и сценограф кукли от спектакъла " Котаракът в чизми ". След това - от 17 ч., ще могат да гледат и самото зрелище на сцената на Столичния куклен спектакъл (бул. " Гурко " 14).

Промоционалните билети за бащи с деца към този момент са в продажба. Поради ограничавания им брой, присъединяване ще става единствено с авансово записване на касата на театъра или на тел: 02 988 54 16.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР