Вратата от логото на Промяната пред храма!? То бива, бива,

...
Вратата от логото на Промяната пред храма!? То бива, бива,
Коментари Харесай

Нова арт инсталация приковава погледите пред храм-паметника Александър Невски



" Вратата от логото на " Промяната " пред храма!? То бива, бива, само че чак пък толкоз...! ", отбелязва Евгений Михайлов, бивш народен представител от Съюз на демократичните сили и кандидат-депутат от ДОСТ.



" Светлината в нас " - ясно. Две книги написах, все за тази светлина тъкмо приказвах, там въпроси нямам. Емблемата на София над надписа леко ме разтревожи, ма си рекох: " Светлина да е! За всичко и за всички. Какво тук значи някаква емблема! " И се успокоих. Арка като арка. Златна, естествено. При тези налози, дето ги плащаме, и камъни Сваровски могат да си разрешат да инкрустират. Но да не давам повече хрумвания. Замълчи, сърце! И ти, уста! Обаче аленото чердже не съумявам да си го обясня ни по херметическите учения, ни по езотеричните, ни по богомилските текстове, ни по Дънов, ни по Щайнер, ни по Буда, ни по Шива, ни по демон, ни по ангел. Е, това ми е болката, въпросът, менталната драма, душевната ми рецесия ", написа и писателката Мария Лалева.



Някои консуматори на Facebook, заподозряха, че структурите за арт инсталацията евентуално са поръчани от " АлиЕкспрес " за малко над 500 лева

Снимка: Скрийншот

Разбира се, имаше и хора, които поддържаха коледната арт апаратура.

" СВЕТЛИНАТА В НАС " ЧУДНО МИ Е какъв брой хората НАПАДНАХА с обиди, това красиво допълнение към Храма. Защото " очи си имате, само че не виждате ", че сочи, направлява към входа на Храма, Защото точно Храма символизира Светлината в нас! Как нямате схващане, по какъв начин нямате духовно чувство за нещата, а плюете, като варвари! Еее не се удивлявам към този момент, за какво не ми четете и не разбирате книгата ми " Обичайте Бог "! Запомнете го това! Храма е Светлината в нас! Но мнозина не сте си поддържали светлината във вас! ", гласи коментарът на Румяна Господинова без редакторска интервенция.



От Столичната община показаха структурата като част от коледната декорация на София. 

" В духа на посланието на самодейността " Светлината в теб " се плануват празнични светлини, 10-метрово коледно дърво, алея " Елхи на гения ", коледен базар за храни, питиета и креативен артикули ", се посочваше в формалното прессъобщение.

Само няколко дни по-рано - в деня на запалването на коледните светлини - друга фигура, показана като " Снежанка ", още веднъж разбуни духовете.

Снимка: BulFoto

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР