Вратарят на Стоук Сити Джак Бътланд се изказа много остро

...
Вратарят на Стоук Сити Джак Бътланд се изказа много остро
Коментари Харесай

Изпаднал английски национал обвини шефовете си

Вратарят на Стоук Сити Джак Бътланд се изрече доста остро по отношение на клубната администрация и упрекна шефовете си за изпадането на отбора от Висшата лига. Според британския национал „ грънчарите” са работили недопустимо във връзка с прехвърлянията.

В събота потъването на Стоук стана факт, откакто отборът позволи цялостен поврат от 1:0 до 1:2 против Кристъл Палас. Това беше 13-ият следващ турнирен мач без победа за отбора на Пол Ламбърт.

Официално: Стоук Сити е първият изпаднал от Висшата лига

Бътланд беше един от футболистите, които най-ярко претърпяха неуспеха в борбата за оцеляване, а по-късно разгласи, че доста от актуалните му съотборници въобще не е трябвало да бъдат привличани.

Стоук заплати сериозна сума за Джанели Имбула, който сега играе чартърен в Тулуза, а същото важи още за привличанията на Кевин Вимер и Саидо Бераино, които не играят постоянно от началото на календарната година. Договорът на испанския нападател Хесе Родригес пък бе преустановен по взаимно единодушие.

Мъжки сълзи на "Британия "

„ Смятам, че цялата ни трансферна политика има потребност от преразглеждане, щом би трябвало да сме до дъно честни”, съобщи Бътланд. „ Твърде доста от последните ни вложения се оказаха изцяло неоползотворени, а това е недопустимо. Трябва да се обърне внимание на този факт, тъй като си приказваме за безспорен фарс.”

„ Имахме значим мач в събота, през последните седмици, половин състав беше разпилян по другите краища на света. Някои не играха, други въобще не бяха забъркани. Някои са пратени чартърен, по този начин е, само че в това време има прехвърляния, които даже не са част от състава по каквито желаете аргументи – дали поради проблеми с дисциплината или едва показване.”

„ Трябва да се разиска този факт, да се поговори за взетите решения. Баду Ндиайе и Мориц Бауер бяха две положителни нови имена, само че в случай че погледнете останалите попълнения, те нямаха никакъв принос”, заключи Бътланд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР