Вратарят на Славия Георги Петков е в стабилно състояние и

...
Вратарят на Славия Георги Петков е в стабилно състояние и
Коментари Харесай

Изписват утре Георги Петков от болницата

Вратарят на Славия Георги Петков е в устойчиво положение и е контактен. Той е настанен във Военно-медицинска академия, където е минал през скенер след жестокия конфликт с футболиста на ЦСКА - София Жорди Кайседо.

Малко преди края на първото полувреме на мача нощес на стадион “Славия”, където домакините изгубиха с 2:3, двамата футболисти се сблъскаха в наказателното поле, а Петков падна на тревата, като се наложи интервенция на медицинския екип. По-късно стана ясно, че той е глътнал езика си няколко пъти и е получил спазъм. Ситуацията стана по-тежка, когато дойде колата за спешна помощ и вратите й не съумяха да се отворят дълго време.

След идването му във ВМА той е бил подложен на прегледи, които са посочили леко разтърсване. За момента 45-годишният футболист остава в болничното заведение, само че се чака на следващия ден (22 февруари) да бъде изписан и да продължи лекуването си вкъщи, оповестява bTV. Физиотерапевтът на тима Дениз Йълмъз, който се притече на помощ на стажа, съобщи, че Петков не помни случката.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР