Вратарят на Славия Георги Георгиев бе награден за най-добър играч

...
Вратарят на Славия Георги Георгиев бе награден за най-добър играч
Коментари Харесай

Георги Георгиев е футболист №1 на 21-ия кръг

Вратарят на Славия Георги Георгиев бе награден за най-хубав състезател на 21-ви кръг в efbet Лига, в който националът се отличи с няколко положителни намеси при успеха на " белите " над Арда с 1:0 като посетител. Георгиев е получил шест гласа в обичайна анкета на Пресклуб България и изпреварва Марселиньо (Лудогорец), Брадли Мазику (ЦСКА-София), Мартин Камбуров (Берое) и Владимир Антов (ЦСКА- София).
 Георги Георгиев е футболист номер едно на 21-ви кръг @@@
" Все още безусловно нищо не си приказваме, тъй като гледаме да се дистанцираме от тези мисли. Опитваме се да извлечем максимума от всяка една подготовка и всеки един мач, с цел да може да не си фантазираме някакви неща. Надявам се да влезем в шестицата, само че не и фикс концепция. Важното е, че демонстрираме положително лице ", сподели 21-годишният Георгиев.
 Георги Георгиев е футболист номер едно на 21-ви кръг @@@
Той разяснява и вчерашното проваляне на националния тим от Беларус с 0:1 в контролна среща. " Доста неприятна загуба в случай, че мачът се разви нещастно за нас и още в първата офанзива ни вкараха гол, а преди този момент имахме две или три стопроцентови обстановки, само че има ги тия неща във футбола, не успяхме да отбележим. През второто полувреме също имахме много слизания към вратата на Беларус, само че топката не искаше да влезе ".  Георги Георгиев е футболист номер едно на 21-ви кръг @@@
Георгиев има вяра, че България има всички шансове да се класира за финалите на Евро 2020. " В този интервал от време до мача всеки би трябвало да си направи една равносметка какво следва, да си подреди нещата, да бъде съсредоточен в този интервал от време, да може безусловно всеки един ден да мисли за режими и тренировки. Ако всеки го направи това нещо, аз си мисля, че нещата ще се получат. За тима на Унгария не се е стигало да гледаме видеа и анализи. Галин Иванов и Георги Миланов са играли в унгарското състезание и споделиха, че дяволът не е чак толкоз черен, даже в противен случай. Имаме си своите шансове, само че би трябвало да си имаме вяра повече, както ние в личните си сили, по този начин и вие в нашите сили ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР