Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа изпадна в шок от

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа изпадна в шок от
Коментари Харесай

Вратарят на Реал Мадрид изпадна в шок от информации за Конте и Моуриньо

 Меси не е вкарвал сред краката на Тибо Куртоа единствено с глава
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа изпадна в потрес от информациите, че президентът на " белия балет " Флорентино Перес гледа на Антонио Конте и Жозе Моуриньо като на възможни бъдещи треньори на отбора.

Информацията се появи в " Ел Паис " и провокира безредици в редиците на мадридчани. Карим Бензема, Марсело и Серхио Рамос се обърнаха към сътрудниците си за спомагателна информация, защото не са очаровани от вероятността някой от двамата да размени Юлен Лопетеги. Шокът за Куртоа обаче е максимален.

" Не е за поверие. Аз съм работил и с двамата и се махнах от Челси, с цел да не ги срещам повече в никакъв случай, а в този момент се разисква идването им в Реал ", коментирал с бледен тип Куртоа съгласно " Ел Паис ".

Белгиецът изтъкнал, че не харесва двамата по няколко аргументи. На него му били омръзнали психическите игри на Моуриньо, както и авторитаризма на Конте. Според Куртоа най-подходящ за Реал бил селекционерът на Белгия Роберто Мартинес, който имал качествата да се оправи с провокациите на " Бернабеу ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР