Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа потвърди, че си

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа потвърди, че си
Коментари Харесай

Де Хеа потвърди раздялата си с Манчестър Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа удостовери, че си потегля. След 12 години на „ Олд Трафорд “ испанецът показа с прочувствена обява в обществените мрежи, че е време за ново предизвикателство.

„ Червените дяволи “ интензивно работят върху привличането на нов вратар, като се чака идната седмица Андре Онана публично да бъде притеглен.

Ето какво написа Де Хеа в Twitter:

„ Просто желаех да изпратя това прощално известие до всички последователи на Манчестър Юнайтед.

Бих желал да изразя своята признателност и благодарност за любовта ви през последните 12 години. Постигнахме доста, откогато моят безценен сър Алекс Фъргюсън ме докара в този клуб. Изпитвах невероятна горделивост всякога, когато обличах тази фланелка, да управлявам тима, да съставлявам тази институция, най-големия клуб в света, беше чест, която се оказва единствено на някои футболисти-късметлии.

Беше паметен и сполучлив интервал, откогато пристигнах тук. Не мислех, че като напуснах Мадрид като младо момче, ще реализираме това, което направихме дружно.

Сега е подобаващият миг да подхваща ново предизвикателство, да се натисна още веднъж в нова среда.

Манчестър постоянно ще бъде в сърцето ми, Манчестър ме е оформил като футболист и в никакъв случай няма да ме напусне “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР