Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов говори надълго и нашироко пред

...
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов говори надълго и нашироко пред
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Ще побъркам румънците при нас, ако ги отстраним

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов приказва обстойно и нашироко пред „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Опитният пазач разяснява по какъв начин е минал лагера на осемкратния първенец на България в Турция и методите на Павел Върба. Интервюто мина и с коментар за бъдещите мачове против Интер за Лига Европа, както и евентуалната девета купа на България.

Владо Стоянов не пропусна да приказва и за миналите 1000 дни отвън терена поради смразяващо тежката контузия в коляното, която го извади за дълъг интервал време от игра, а също по този начин и за националния тим на България. Стоянов призна, че му се желае решаващият бараж да е против Румъния и да избави дузпа на Кешеру. С усмивка българинът призна, че тогава „ ще съсипе” румънците в тима и „ ще стане страшно”.

„ Позитивен съм след миналата подготовка и съм надъхан към края ѝ. Сериозен беше лагерът ни, само че най-важното е, че се опазихме без някакви съществени контузии. Има болежки, само че е обикновено и като цяло няма съществени травми. Вече по какъв начин сме се подготвили – би трябвало да каже треньорският щаб. Определено мачовете с дубъла на Лудогорец ми помогнаха да се настроя оптимално за тази подготовка с първия тим. Върнах си усета на вратата и тези пет мача за втория отбор ми помогнаха. По време на паузата през декември не се оставих без да работя и влязох в лагера на половина готов”, стартира Владо Стоянов.

link1 " >  ludogorets.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР