Вратарят на Локомотив Илко Пиргов стана играч на мача с

...
Вратарят на Локомотив Илко Пиргов стана играч на мача с
Коментари Харесай

Пиргов: Нямаме финансови проблеми, трябва да сме доволни на точката

Вратарят на Локомотив Илко Пиргов стана състезател на мача с Арда.

Ето какво съобщи вратарят след мача:

" С оглед на представянето ни първата част, точката е плюс за нас. Грешката при анулирания гол малко ни разконцентрира, може би това бе повода да не се представим добре. Второто полувреме изглеждахме по-добре, само че откакто се лутаме едно цяло полувреме... Щастлив съм, че не ни означиха гол, ще забележим най-после дали тази точка е била значима ", съобщи Пиргов.

" Сменихме схемата, само че на вратаря работата е една и съща. Трябва да пазя вратата и да не допуснем гол. Мисля, че и с двама централни бранители се оправяме добре. Г-н Томаш има по-различни условия, ще ни би трябвало време, само че мисля, че по-скоро тази точка е добре за нас. "

" Добре, че го има ВАР. Може би съдията е млад, не са му се случвали толкоз доста обстановки. Защото чисто механически топката отива във вътрешността, аз играя с нея, само че благополучен съм, че има ВАР. Мачът щеше да отиде в напълно друга посока ", съобщи Пиргов по отношение на анулирания си червен картон.

" Радвам се, че толкоз дълги години се задържах във футбола. Надявам се, до момента в който съм добре, да оказвам помощ на тима. 250 е доста и малко. Никога не ми е било цел да доближи някакви мачове, значимото е да се представям добре. "

" Преди мача излязоха някакви публикации, не знам дали бяха с цел да разконцентрират тима. Ние финансови проблеми нямаме, последните няколко месеца заплатите се заплащат тъкмо, когато са обещани. Цял ден се разправяме с медиите. Искам да успокоя нашите " доброжелатели " - нямаме финансови проблеми ", приключи Пиргов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР