Вратарят на Ливърпул Алисон посочи два основни проблема, с които

...
Вратарят на Ливърпул Алисон посочи два основни проблема, с които
Коментари Харесай

Алисън удря нокти в главата, когато обобщава две неща, които се объркаха с Ливърпул

Вратарят на Ливърпул Алисон уточни два съществени казуса, с които Червените би трябвало да се оправят след скорошната си серия от неприятна форма.

Ливърпул се надяват да дадат уместно довиждане на Юрген Клоп, когато той се отдръпна от мениджърския пост в края на сезона и към този момент завоюваха Купата на Карабао. Въпреки това очакванията им да вдигнат още два трофея претърпяха удар през последните седмици.

Те изгубиха точки в последните си два мача от Висшата лига, като приключиха наедно 2-2 с Манчестър Юнайтед и изгубиха с 1-0 от Кристъл Палас, и губят с 3-0 в срещата-реванш от своята Лига Европа четвъртфинален конфликт против Аталанта.

И Алисон има вяра, че Ливърпул просто би трябвало „ да се върне към запазването на чисти мрежи и да се опита да означи възможностите, които имаме “, с цел да се върне във форма. Говорейки преди реванша против Аталанта, той настоя: „ [Имахме] два неприятни резултата, [но] мисля, че не можем да създадем грешката да създадем тези по-големи, в сравнение с са.

„ Разбира се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР