Вратарят на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер може да си тръгне

...
Вратарят на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер може да си тръгне
Коментари Харесай

Кайзер: Нормално е да имам по-високи претенции

Вратарят на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер може да си тръгне от клуба още през зимата. Той е в последните шест месеца от контракта си (изтича през юни 2019-та) и към този момент е в правото си да договаря с други тимове. След като в края на предходната година от Ботев не съумяха да удовлетворят високите финансови условия на поляка, в този момент договарянията са замразени. 26-годишният пазач има предпочитание да продължи да играе за " канарчетата ", само че все още от клуба не вършат стъпки за възобновяване на договора.

" Нормално е да имам по-големи искания. Но те не са чак толкоз високи. Има няколко клуба от чужбина, които към този момент ми оферират контракти. Все още обаче от Ботев не договарят с мен. Аз персонално желая да продължа да играя за Ботев и за тези прелестни почитатели ", съобщи Кайзер пред Gong.

Даниел Кайзер пристигна в Ботев от полския Рубник през юли 2017-та, като досега е изиграл 32 дуела за клуба. Пази на вратата при триумфа над Лудогорец с дузпи в дуела за Суперкупата на България през 2017-та година. През този сезон полякът е неизменим титуляр под рамката за " жълто-черните ", измествайки от поста Иван Чворович. Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР