Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път

...
Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път
Коментари Харесай

Джулия Проведи пак заряза Голини /снимки/

Вратарят на "Аталанта " Пиерлуиджи Голини бе изоставен за повторно от гаджето си Джулия Проведи. Той и певицата са се разделили неотдавна и този път наподобява краят е финален.
Близки до двамата разкриха за краха на връзката им пред известно италианско списание. Причините към момента не са известни и досега няма удостоверение от досегашните влюбени. Това е втора разлъка за Голини и сексапилната певица от дуо “Донатела”.
Първата рецесия във връзката им беше преди година. Тогава те скъсаха за малко, откакто футболистът кръшна на Джулия. Той имаше къса случка с Бенедета Сера - красиво момиче от Коста Есмералда. Певицата обаче съумя да му елементарни и двамата се събраха. Дълго време те изглеждаха безпределно щастливи. Затова повтората им разлъка изненада мнозина.
Джулия е извънредно известна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо “Донатела” в музикалните и телевизионни среди на Апенините.
Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от две години. Певицата бе огромната опора на вратаря, който мъчно се пребори за своето място в "Аталанта ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР