Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път

Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път ...

Джулия Проведи пак заряза Голини /снимки/.

Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан за втори път от гаджето си Джулия Проведи. Той и певицата са се разделили наскоро и този път изглежда краят е окончателен.
Близки до двамата разкриха за краха на връзката им пред известно италианско списание. Причините все още не са известни и до момента няма потвърждение от доскорошните влюбени. Това е втора раздяла за Голини и сексапилната певица от дуо “Донатела”.
Първата криза във връзката им беше преди година. Тогава те скъсаха за кратко, след като футболистът кръшна на Джулия. Той имаше кратка авантюра с Бенедета Сера - красиво момиче от Коста Есмералда. Певицата обаче успя да му прости и двамата се събраха. Дълго време те изглеждаха безкрайно щастливи. Затова повтората им раздяла изненада мнозина.
Джулия е изключително популярна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо “Донатела” в музикалните и телевизионни среди на Апенините.
Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от две години. Певицата бе голямата опора на вратаря, който трудно се пребори за своето място в "Аталанта".

Източник: bulnews.bg